Amavet

Sekcia: Komunita 18.11.2007 | 12:21
Avatar Dare_devil Debian, OpenSuse  Používateľ
Dobry den. Nevidel ma niekto na amavete kt. bol od tohto stvrtu do soboty v BA? :P Bol som tam s programom net director - spravca internetovej kaviarne. Ludia ja pojdem prezentovat svoj projekt (beziaci pod linuxom, s user friendly verziou) do belgicka! Najlepsie na tom bolo asi to ze sa pri mne zastavilo snad 20 linuxakov a s kazdym sme pokecali co tam este vylepsit a tak.. Ehm :) pozdravujem teepka z hysterie,debianištov a par zlatych holiek co sa pri mne zastavili. Diky za podporu a dufam ze ma nezmazete ako flame.. A tymto vas aj pozyvam na daslie kolo amavetu na dalsi rok. Rozdavali sa ceny hlavne od intelu - ako napr. 200$ (tych dostal moj spoluziak :)) , cesta do Atlanty (tam ide snad 5-6 ludi, medzi nimi dalsi moj spoluziak) a vecne ceny, diplomy a rozne taketo srandy.
V kazdom pripade, nechcel som sa vychvalovat.. toto nelubim, ale chcel som aby ste vedeli ze ten projekt mal zmysel a rozsirujeme linux dalej do europy.
Dakujem vsetkym ktori mi pomahali pri konstruovani programu, hlavne Miroslavovi Bendikovi, uid0 za programatorsku cast a celemu foru za pomoc pri user friendly prostredi.
There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
    • Re: Amavet 18.11.2007 | 13:15
      init_daemon   Návštevník
      nie, nikto ta nevidel.
    • Re: Amavet 20.11.2007 | 18:23
      Avatar driller Ubuntu, OpenSuSE  Používateľ
      amavet...amavet... nevolala sa tak nejaka firma co vyrabala sanitu?
      • Re: Amavet 21.11.2007 | 16:18
        Avatar Dare_devil Debian, OpenSuse  Používateľ
        Asociacia pre MlAdez VEdu a Techniku :P
        There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
    • Re: Amavet 21.11.2007 | 01:26
      Avatar Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT  Používateľ
      Tak gratulujem.
      Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity