Ahoj, dnes som nainstaloval kamosovi ubuntu 7.10, ale daco sa posralo a nejde spustit windows xp. Pred instalaciou som zmazal jednu particiu(mal 2) a pri instalacii som dal vybrat najvacsie volne suvisle miesto. Nainstalovalo linux, ale windows nepridalo do grubu, tak som ho skusal sam pridat. Nasiel som nejake navody, no nepomohol ani jeden. Ta som vlozil cd windowsu, napisal fixmbr a restartol. Bol daky error a nenabehol windows. Teraz sa mi nijak nedari nainstalovat spat grub z live cd, aby mohol aspon mat ubuntu. Daju sa nejak zachranit tie udaje z windowsoveho disku? Dik
neviem ci uz pisem neskoro ale ten windows sa da opravit velmi lahko
staci len nabootovat instalacku stlacit enter na prvu modru tabulku (set up windows xp)
a potom ta to hodi do partici vyberes C a das R (repair) a ono ti to spravi win uplne v poho
ked som zmensoval disk winu nechcel mi tak isto nastartovat po splashe zmrzol tak som ho takto opravil (nepotrebujes ziaden serial, nepotrebujes ziadne heslo, nestratis nainstalovane programi ani subori, ono to len svoje win subory (ak boli upgradovane, tak downgraduje) pretoze ich prepise povodnymi z CDcka)