Potrebujem vytvorit z aktualneho systemu install cd nakolko som ho musel teraz instalovat z instalacky 6.06 a upgradujem uz niekolko hodin na 7.10. Samozrejme mam aj vsetky cd (cez Ubuntu shipit takze nie alternative verzie), ale nenabootuje mi ani live mod - dokonca ani instalacia 7.10 cez alternative cd sa nepodarila - grafika nesla. Na pc som zatial nemal problemy ale teraz som kupil book a robim co viem aby som to rozbehal, Hodnu chvilu mi trvalo kym som rozbehal grafiku (Ati) a nativne rozlisenie (1920x1200). Takze rad by som nabuduce iba nainstaloval system a nemusel zacinat s 6.06, zas uplne vsetko nastavovat a upgradovat.
Vopred diky moc vsetkym za pomoc.
Ked chces uplnu kopiu celej particie, tak to ti asi nevyjde ani na DVD.
ale neveim ako pod linuxom, ja pouzivam NORTON GHOSTa, je to bootovatlena disketa ktora skonvertuje particiu/disk do 1 suboru a ten sa potom z toho suboru da obnovit (pouzival som to najma pri windowse - caste pady) (niektore verzie mali problem zo SATA diskami ale na najnovsej ide vsetko pohode
existuje aj NORTON GHOST BOOT/LIVE CD(alebo ako sa to vola) ale myslym ze funguje iba na obnovenie particie z obrazu na vytvorenie obrazu ho treba nainstalovat do OS a to iba do winu(takze je to skoro nepouzitelne ak nemas win dualboot)
nevie niekto ci existuje program podobny NORTONovi GHOSTovi aj pre linux ??
ps.: k pôvodnej otázke, nepomohli nejaké voľby, napríklad pre inštaláciu v textovom móde? aj tam funguje myška s ktorou sa dá kliknúť na tlačítko.