Greenie Linux
Pri instalacii bol problem lebo mam ATI kartu a vysoke rozlisenie 1680x1050 tak som musel instalovat cez SafeMode a tiež bol problem so systemovimy hodinami neviem preco ale potom to prestalo.
Ostatne vsetko bezalo bez problemov. Prijemne prekvapenie bolo to ze hnet po spusteni mi isli filmy hudba a bez akoho kolvek zasahu do neho alebo doinstalovavani ovladacov a programov.
Programi ktore som doinstaloval boli XMMS a VirtualBox nic ine ... vsetko mi stacilo tak ako to bolo nainstalovane od zaciatku.
Dizajn na moj vkus klasicky priemer ale tak nech by bol akykolvek tak si ho zmenim podla seba napr takto http://www.h2o-energia.wz.cz/greenie.png
Celkove hodnotenie podla mna velke plus gratulujem ti Stano. Snaz sa a bude to dobre hlavne pozeraj a pocuvaj co ludia chcu ...
Pohraj sa z dizajnom ten zabera najviac jadro mas od ubuntu tam netreba moc riesit ...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
otazocka: preco si doinstaloval xmms? je ten program v niecom lepsi ako audacious, ktory je nainstalovany?
http://www.linuxos.sk/sprava_zobraz_komentare/1430/index.html#link_87817
A to ci podobne prispevky patria sem, alebo nie, o tom rozhoduju administratori, ale osobne myslim, ze by nemali mat nic proti tomu, je to bezny prispevok na nejaku distribuciu. A zakazovat to, len kvoli tomu, ze mas slovensku stranku, resp. slovenske forum? to je blbost, tak isto by mohli zakazovat prispevky na ine distribucie.
Ale prispevky typu, "Chcem v Greenie...", alebo "Ake pozadie do Greenie", to by malo byt na tvojej stranke, uz len preto, aby si vedel, kde co mas ;-)
na druhu stranu nie je moc dobre robit takuto reklamu na tomto fore. Tu sa riesia najroznejsie problemy a su diskusie vacsinou ohladne roznych distribucii, nie len ohladom tejto jednej. Ale aj tak dakujem...
ja som napisal :ano vzdy mi to robi ak naplim Cd alebo ja DVD
Znamena to ze ano vzdy mi kontroluje zapisy na zapisovanom mediu.Spravila mi to ja fedora asi pred 2 mesiacmi ked som experimentoval
Greenie ako ked startuje a nasledne potom nabehla uz obrazovka ako ma ubuntu ci windows.samozrejme ze nabehla ale chybne.To s tym rozlisenim moze byt pravda to ma nenapadlo.Standartne pouzivam ja na ubuntu 1440x900.