link na stredný panel s fórom
-
-
Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:09
Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor
Momentálne takáto možnosť nie je. Možno bude časom pridaná.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte-
Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:33patrik94 NávštevníkTomas zapni skype prosim ta
-
Re: Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:42nemam rad patrik94 Návštevníkpovedzte prosim uzivatelovi patrik94 nech vkuse nepise niekomu aby zapol skype. ked s nim nechce nikto hovorit/pisat si tak sa to asi nezmeni. dakujem
-
Re: Re: Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:53patrik94 Návštevníkkdo to pisal co sa vies skyrt poriadne pod tvojim menom sa bojis lama trapna lol :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 22:50Martin Návštevníkpatrik94 , mas ale 11-12 rokov, o unix-linuxe systeme vies velke H myslis si ze linux je len o ikonkach a klikaní , tvoj mozok este neni tak vyvinutý aby si pochopil to ze tento portal je oficialny linux portal v SK a preto ludia co ho navstevuju sa tu spravaju maximalne odborne a snazia sa tu dodrzovat istú ETIKETU písania - správania ! Amidnistrator dokaze s tvojích prispevkov zistit IP adresu a podobne informacie a dokaze ju zablokovat pri vstupe..tak ked takto dalej budes pokracovat v pristupovaní k portalu jedneho pekneho dna sa sem NEPRIPOJIS !
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: link na stredný panel s fó 29.07.2005 | 22:55
borg Fedora Administrátor
jaj lentak :), ked ma dynamicku IPcku? zakazat dany adresny rozsah by bola velka blbost :)
-
-
-
-
-
-
Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 23:09
Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor
Kedže som na otázku odpovedal a diskusia sa zvrtla dosť divným smerom preto toto fórum označujem za vyriešené a zároveň ho aj uzamykám.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte -
Re: link na stredný panel s fórom 30.07.2005 | 15:42
Ondrej Hučko Kubuntu Používateľ
Ešte ja niečo k tomu poviem: fórum zatiaľ takto urobené nie je, ale správičky áno. Nájdete ich na adrese http://www.linuxos.sk/news.php
-