link na stredný panel s fórom
-
-
Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:09Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorMomentálne takáto možnosť nie je. Možno bude časom pridaná.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:33patrik94 NávštevníkTomas zapni skype prosim ta
-
Re: Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:42nemam rad patrik94 Návštevníkpovedzte prosim uzivatelovi patrik94 nech vkuse nepise niekomu aby zapol skype. ked s nim nechce nikto hovorit/pisat si tak sa to asi nezmeni. dakujem
-
Re: Re: Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 21:53patrik94 Návštevníkkdo to pisal co sa vies skyrt poriadne pod tvojim menom sa bojis lama trapna lol :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 22:50Martin Návštevníkpatrik94 , mas ale 11-12 rokov, o unix-linuxe systeme vies velke H myslis si ze linux je len o ikonkach a klikaní , tvoj mozok este neni tak vyvinutý aby si pochopil to ze tento portal je oficialny linux portal v SK a preto ludia co ho navstevuju sa tu spravaju maximalne odborne a snazia sa tu dodrzovat istú ETIKETU písania - správania ! Amidnistrator dokaze s tvojích prispevkov zistit IP adresu a podobne informacie a dokaze ju zablokovat pri vstupe..tak ked takto dalej budes pokracovat v pristupovaní k portalu jedneho pekneho dna sa sem NEPRIPOJIS !
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: link na stredný panel s fó 29.07.2005 | 22:55borg Fedora Administrátorjaj lentak :), ked ma dynamicku IPcku? zakazat dany adresny rozsah by bola velka blbost :)
-
-
-
-
-
-
Re: link na stredný panel s fórom 29.07.2005 | 23:09Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorKedže som na otázku odpovedal a diskusia sa zvrtla dosť divným smerom preto toto fórum označujem za vyriešené a zároveň ho aj uzamykám.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: link na stredný panel s fórom 30.07.2005 | 15:42Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľEšte ja niečo k tomu poviem: fórum zatiaľ takto urobené nie je, ale správičky áno. Nájdete ich na adrese http://www.linuxos.sk/news.php
-