Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe
A este jedna vec ma napadla ci by sa pri nicku nedalo zobrazovat ci je momentalne nick online alebo ofline. Kvoli tomu je to podla mna dobre ze ked sa odpise do diskusie ta vidi ci niekto je prave na stranke a moze ocakavat odpoved, alebo mu staci prist zajtra si to precitat.
Ale to je len moj napad a nazor, som zvedavy aky mate postoj ktomu a ako sa vyjadrite.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 14:31Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľJa som prihlaseny furt.. Ten status nieje priliz dobry napad aj ked by to problem nebol. Inak avatar by som privital aj jaThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 14:34borg Fedora Administrátoravatar je zbytocnost, len to ospati stranku
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 15:54Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľMyslím, že avatar netreba. Kto je online neviem ako by sa zisťovalo. Veď stránku si načítaš a potom keď ju máš otvorenú si online ale nie je ako zistiť či si online (jedine, žeby sa samapreloadovala, čo by zbytočne zaťažovalo tvoju linku a aj server). Možné by bolo napísať posledné preloadovanie stránky (teda by to písalo čas asi takto: naposledy aktívny pred 0 dní 10 minút 20 sekúnd). To si myslím, že by bolo dobré. Hlavne kvôli tomu, čo si spomínal ty.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 16:05Frantisek Klabzuba Debian Používateľje to zbytocne lebo aj tak sa s dotycnym nemas ako skontaktovat, vyznam by to malo ak by tu bolo cosi ako posielanie sprav
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 19:40LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android Administrátornaco avatari, aj tak by tu vacsina z nas mala nejaku obdobu tuxa, alebo logo distribucie :Dgit blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 19:43Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľAlebo holu tetu :)There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 19:58uid0 Debian Používateľniekto je na tety, niekto na slecny :PDebian. apt-get into it…
-
Re: Avatar pri nicku a oznacenie ktoje online (prihlaseny) na webe 13.01.2008 | 20:04Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľTo mi pripomina sen kazdeho IT :PThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
-
-
-