Avsak prisiel som na to ze v zlozke PredefPlaylist sa nachadzaju tieto playlisty a dokazem s nimi manipulovat (kopirovat PC <--> Mobil) cez obexftp.
Playlist vyzera nasledovne:
#EXTM3U #EXTINF:-1,- 01 - 100 rokov samoty.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\01 - 100 rokov samoty.mp3 #EXTINF:-1,- 02 - Kym si blizko.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\02 - Kym si blizko.mp3 #EXTINF:-1,- 03 - Adrenalin stupa.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\03 - Adrenalin stupa.mp3 #EXTINF:-1,- 04 - Zhori vsetko co mam.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\04 - Zhori vsetko co mam.mp3 #EXTINF:-1,- 05 - Niekto ti to povie skor nez ja.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\05 - Niekto ti to povie skor nez ja.mp3 #EXTINF:-1,- 06 - Vodopad.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\06 - Vodopad.mp3 #EXTINF:-1,- 07 - Uhol pohladu.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\07 - Uhol pohladu.mp3 #EXTINF:-1,- 08 - Na kratkych vlnach.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\08 - Na kratkych vlnach.mp3 #EXTINF:-1,- 09 - Zostane ticho.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\09 - Zostane ticho.mp3 #EXTINF:-1,- 10 - Prve miesto.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\10 - Prve miesto.mp3 #EXTINF:-1,- 11 - V dolinach.mp3 E:\Hudba\Desmod - Uhol Pohladu\11 - V dolinach.mp3
E:\ urcuje pamatovu kartu.
Ja vsak mam tieto subory aj v PC a mam zaujem si vytvarat takyto playlist z roznych priecinkov.
Ako by som dokazal vytvorit takyto subor?
ked dam v priecinku PC ls -1 *.mp3 dostanem:
01 - 100 rokov samoty.mp3 02 - kym si blizko.mp3 03 - adrenalin stupa.mp3 04 - zhori vsetko co mam.mp3 05 - niekto ti to povie skor nez ja.mp3 06 - vodopad.mp3 07 - uhol pohladu.mp3 08 - na kratkych vlnach.mp3 09 - zostane ticho.mp3 10 - prve miesto.mp3 11 - v dolinach.mp3Cize ja pred kazdy riadok vypisu ls -1 potrebujem dat rovnaky text, ktory si zvolim v premennej. Ako mam toto spravit v bashi?
for i in $(ls ./); do
echo $text $i
done
A potrebujem este jeden skript, ktory mi vypise iba adresare, ale aby fungoval aj na adresare s mederami.
Nasledujuci skript na adresare s mederami nefunguje. Ako sa da opravit?
for i in $(ls -d */ -1); do echo $i; done
IFS="
pricom je dolezite, aby za prvou uvodzovkou bol prave jeden enter"
IFS="
"
mozete mi napisat ako ma presne vyzerat cyklus na vypis priecinkov (nie rekurzivne) v aktualnom? (aby to fungovalo aj s mederami v nazve)
a vypis mp3 suborov (nie rekurzivne) aj s medzerami v nazve?
IFS="
"
for zvysok presne ako predtym
...
done
IFS="
"
ak mam nejaku zlozku, ktora uz neobsahuje ziadne zlozky
tak mi ls -d */ vypise chybu: Ako sa to da osetrit?
+zlozka1
+zlozka2
+zlozka5
-subor1
-subor2
+zlozka3
+zlozka4
-subor3
Zlozka3 a zlozka4 nema ziadne dalsie podzlozky, cize ls -d */ vypise tu chybu.
Co sa s tym da robit? Pretoze cyklus to neignoruje.