Ako "rozdvojit" zvukovku?
Neco taketo velmi velmi potrebujjem, napr aby mohol nekdo pozerat jeden film na jednom monitore a druhy na druhom.
a potom sa cem ece opytat ako by sa dalo nejaku dierku trebars MIC prepnut na LINE-in - bo ta doska to dokaze.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ja taky problem nemam lebo mam 2pc s 2 monitormi a 2 zvukovkami vedla seba, ale napriek tomu som nedosiel nato ako pozerat 2 filmy naraz
zvukovka by sa pomocou systemu alsa mohla rozdelit na dve relativne do pohody. ak mas vystupy minimalne na kvadro, tak to zvladnes cez jej konfiguraciu pomocou textovych suborov. otazkou je ci ta zvukovka zvladne mat zapnute dva mikrofony.
pri hladani na google alsa+split+soundcard bol prvy link ukazujuci na split zvukovky pre predne a zadne repro (rozdelenie kvadro na 2x stereo). ak by to neslo, tak skus dodat informacie o tom aku mas zvukovku a nie aku mas dosku. google je fajn vec ale ...
ps.: potom povedz ako si pochodil aj s dvoma mysami a dvoma klavesnicami.
no ale teraz mi ide len frontx a rearx nece ist
nemoze to byt neco s tym ze v kmixe mozem zapar 3dmix ktory mi pri stereo zvuku nahodi aj zadne repraky. hoci bol vtedy vypnuty a packa stiahnuta na nulu.