Zadacom modem od orange
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Zadacom modem od orange 08.06.2005 | 13:32dobinko NávštevníkNiekde sa tu už o tom písalo: www.zadacom.sk/linux.htm
-
Re: Zadacom modem od orange 21.10.2006 | 16:48Mario Mitterko NávštevníkJasné že to ide 10.1 už má podporu zariadenia takže to netreba ani doinštalovať! Stačí ak cez balíčkovač dohráš pppd (dá sa to aj v KDEcku:o) a v midnight commander presunieš pár skriptov! Rád pošlem ak ešte nemáš. Pripojenie sa potom spúšťa z príkazového riadka príkazom "pppd call edge" Len v režime root. : ) Ak potrebuješ detailný postup rád poślem. Mário
-
Re: Zadacom modem od orange 21.10.2006 | 21:08Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorNech sa na mňa nikto nehnevá, ale čo tak použiť tlačítko Hľadať? Už X ľuďom som hádzal link do fóra, toto je asi posledný krát, takže pozri si tento príspevok.
-
Re: Re: Zadacom modem od orange 21.10.2006 | 23:14fantomas Gentoo PoužívateľJasne ze to ide aj pod beznym uzivatelom, staci: cd /usr/sbin potom chmod +s pppd a potom povolit userovi citat priecinky chatscripts a edge a ide to.
-
Re: Re: Re: Zadacom modem od orange 22.10.2006 | 01:48orso Návštevníkmne to islo bez akychkolvek uprav cez gkdial (pre gnome) ako zariadenie som zadal /dev/ttyUSBx
-
-
-