ako nainstalovat linux z Live CD na HD?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ako nainstalovat linux z Live CD na HD? 09.06.2005 | 11:22pista Návštevníkpozri si cheatcodes resp. FAQ na CD
-
Re: ako nainstalovat linux z Live CD na HD? 09.06.2005 | 11:32titanik Návštevníkktoru distribuciu LiveCD mas?
-
Re: Re: ako nainstalovat linux z Live CD na HD? 09.06.2005 | 11:44titanik Návštevníkna danix je na to cely navod pre zaciatocnikov www.volny.cz/kili/instalace_danixu_na_hdd.pdf
-
Re: Re: ako nainstalovat linux z Live CD na HD? 09.06.2005 | 21:45qwerty Návštevníkvdaka za odpoved a ochotu... ako som uz napisal, distibucia je modifikacia Knoppixu, ale co je horsie, na uvod tam nie je ziadny vyber ako "instalacia na HD" alebo podobne (to uz by som urobil a neotravoval linuxakov) nie je nieco ako "univerzalny" postup na instalaciu distribucie z Live CD na HD? na tom CD nie je su ziadne FAQ ani nic podobne, preto ta zufala prosba skusenych linuxakov...
-
Re: Re: Re: ako nainstalovat linux z Live CD na HD 10.06.2005 | 00:46csantibo Návštevníkak je to knoppix tak si spust konzolu napis tam "sudo bash" potom enter a napis "knoppix installer" alebo "knx hdinstall". Jeden z tych prikazov by mal fungovat, je vsak dobre mat pred instalaciou rozdeleny disk s neakou linuxovou particiou a so swap-om.Na to mozes pouzit "cfdisk" alebo graficky privetivejsi "qtparted" maj sa
-
Re: ako nainstalovat linux z Live CD na HD 02.03.2008 | 19:04Martin NávštevníkJa mám presne ten istý problém lenže mám debian. Prosím Vás či by ste mi nemohli pomôcť?
-
-
-
-