PHP: header("location: site.php") + data cez POST
riesim nasledujuci problem v php 5.x.x
odosielam formular cez metodu POST na stranku, kde potrebujem udaje spracovat, ale potrebujem tieto udaje posunut aj dalsej stranke. cize potrebujem sa premiestnit na stranku s tym, ale aby sa odoslali udaje formou POST.
udaje sa maju odosielat na platobny portal banky, preto sa chcem vyhnut metode get. nemozem pouzit ani session. skusal som aj CURL, ale tam sa mi podarilo ziskat len vystup zo stranky kam sa odoslali udaje, ale nepodarilo sa mi urobit premiestenie na nu.
ak ste niekto riesili podobny problem, alebo viete ako na to, tak prosim poradte, lebo ja uz hladam sposob 4 dni a nic.
dakujem velmi pekne
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
<form name="formularik" action="portalbanky" method="post">
, do ktoreho sa napchaju dane udaje ako<input type="hidden" name="nazov" value="hodnota" />
a nasledne sa spravi kratky javascriptik<script language="javascript"> document.formularik.submit(); </script>
, ktory tento formular submitne (vacsinou tesne pred</body>
). Na stranku sa da napisat aj text v zmysle "Presmeruvavam..." alebo nieco podobne.kazdopadne dakujem za odpoved, ale neni to presne to co hladam
vyzera to tak ze to nakoniec takto zrealizujem, lebo na ine riesenie som naozaj nedosiel. (mozno niekto ale vie a napise :) )
dakujem velmi pekne :)