CPU: P-III 750 MHz, Display: 14" LCD Active Matrix display, RAM: 128MB SO-DIMM HDD 30GBJe mi jasne ze ram by som musel rozsirit aspon na 512-1GB. To nie je problem.
Ale ci sa oplaty vykonovo na :
Je to dost trivialna otazka. Ale chcem sa radsej poradit. Dik moc. Internet Multimedia-Prehravanie DVD a ogg-mp3 piesni Dokumenty-OpenOfficeKed by bola vatsia RAM tam by som tam chcel ako distro Gentoo a kde4..alebo ARCHA a KDE3.
je to dost trivialna otazka. Preto sa chcem poradit :)
Ale malo by to zvladnut multimedia..a take klasicke veci. Nebudem na tom hrat hry. Skor Internet..ako som pisal vyssie.
PS.: na kancelarske prace to moze byt ok, mozno aj na nejake menej narocne hry.
PS.: zaujimalo by ma co sa da najst na slovenskom zbernom dvore, mozno by sme to tromfli.
Čo sa týka mňa , ja mám notebook Athlon 2000MHz stale nataktovany na 663MHz inak by som sa zblaznil z vetráka. Na KDE4 nevnímam pri takej rýchlosti žiadne spomalenie.
RAM má 768MB. Video to prehráva dobre , a i tremolouse ide v pohode. GK je savage a glxgears mi ukazuje nezávisle na rýchlosti CPU 450fps.
Inak pamat.. mam xfce a po boote mi sam linux zerie okolo 100MB pamate, takze na 128MB by som urcite pri OO neostaval, mohlo by to skaredo swapovat..