A som guru
1, To ze tam nedostanem ziaden virus, spyware atd... umna vobec neobchodi. Pretoze existuje hromada inich os, ktore toto iste splnuju a nieje to len linux.
2, Zadarmo nic nieje ani Linux. Stoho dovodu lebo linuxu musim viac casu venovat kim nieco rozbeham ako vo windowse. A predsa strateny cas, ktory mozem venovat inim cinostiam je prec.
3, Tem os, ktorý mas a vyhovuje ti je tem najlepsi os pre tebe. Nemam vobec zaujem priesvedcat niekoho o tom ze linux je lepsi a windows je nahovno a naopak. Linux guru je neutralny a ked je to blb tak si mysli svoje.
4, Mam rad slobodu a preto pouzivam slobodny softwer. Podla mna vedomie patri a nie len vyvolenim. Totchto sa drzim pri windowse toto neplati davaju len informacie, ktore im vyhovuju.
5, Linux je viac pritazlivejsi pre nes si hocikto uvedomuje. V mojej rodine pouzivaju len Linux a to preto lebo je prenich prehladny a jednoduchsi. Vo Windowse nevedia ani icq spustit asi tolko k tomu.
Kto ma podobnu zilozofiu tak je potom stopro guru. A kludne nech napise svoj nazor.
Inak, je to tvoj nazor .. a pokial sa s nim stotoznujes
Nice Day!
Hned by bolo vsetko jasne.
a kedze rozoznam dokonca aj ubuntu od opensuse, tak to som uz guru hacker cracker a k tomu uz ani neviem co... legenda? :D
a my, co sme lamery a povazujeme za hackerov za crackerov ktori nerobia bordel... mame pravdu? :)
a inak ked uz sme pri PC... tak na slovensku je softver, nie softwer :D