Slovak word list
I am trying to find a Slovak wordlist to be used with the game Anagramarama. It needs just a plain text document with a list of words such as:
aah
aahed
aahing
aahs
aal
aalii
aaliis
aals
aargh
aarrgh
aarrghh
aas
aba
abaca
abacas
abaci
aback
abacus
...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
If You need translation, please inform about status for Linux game client. If You will looking only for slovak wordlist, try to buy vocabulary.
Check this link and this screenshot
Ale pravdepodobne som zase mimo ja .. :) Ak ano ospravedlnujem sa
Mimochodom, ak chcel na taketo ucely slovensky slovnik, tak preco sa pytal v anglictine ak tento portal pouziva kontrolnu otazku v slovencine aj pri konekcii zo zahranicia? Toto skutocne vyzeralo ze omylom presiel nejaky spam do fora a ja nevisim dovod na to aby som ulahcoval spambotom pracu. Cim neskor sa nakalibruju, tym bude viac casu na osetrenie ich napadov a menej zahlteny internet.
Ale kto chce nech robi co chce. kludne nech si aj nahodi nejakych trojanov do wine aby sa spolupodielal na zdielani svojich prostriedkov.
http://sk-spell.sk.cx/files/ispell-sk-0.3.2.tar.gz
program "cstocs" is in the ubuntu repository. Finally, you need to remove special tags, all begin with /, so you just remove it with:
I've just test it and it looks fine. If you have any problems with it, I wil send you converted file to your email address.
Nevylucujem ze sa jednalo skutocne o cloveka ktory sa snazi ziskat podporu pre dany projekt. Ale na druhu stranu ak chce niekto pomoct s nejakym projektom tak ho najprv prezentuje aby ludia mohli ihned zvazit ci sa s tym oplati pomoct. To ze tato prezentacia nebola vykonana (bolo pouzite len meno produktu co je zufale malo) ma za nasledok iba znizenie pravdepodobnosti ze si to niekto overi, napriklad u nich na fore ktore je urcene priamo pre dany projekt. Takze sa kludne mohlo jednat aj o vyuzitie dobreho mena projektu na ine veci.
Ale co dodat. Zadavajuci dostal co chcel. Ci si to zasluzil je vecou nazoru kazdeho z nas.
Ale v tomto pripade asi o spammera nejde. Dufam.