ake distro na pentium 133, 64 MB RAM
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ake distro na pentium 133, 64 MB RAM 13.06.2005 | 16:36peter golis Návštevníkwww.distrowatch.com search, distribution category = old computers.
-
Re: ake distro na pentium 133, 64 MB RAM 16.06.2005 | 20:13duranikmarek gentoo, mandrake, knoppix Používateľak mas neomedzeny pristup na internet odporugam ti jednoznacne gentoo. je ktomu vyborny manual v sk alebo cz . naistalujes len co poterbujes a nebudes uz mat nikdy problem zo zavislistami binariek. Instlacka ma len par MB. vsetko sa taha z netu. az to budes istalovat pocitaj s 2-dnami(neznamena to ze pri tom musis sediet). ale dalsie upgrade budu omnoho jednoduchsie ako v mandrake fedore atd. napises len "emerge qvwm" a o nic sa dalej nestaras (mozes ist na pivo) pc svetko stiahne a skompiluje samo.
-
Re: Re: ake distro na pentium 133, 64 MB RAM 16.06.2005 | 21:25mika gentoo Používateľs gentoo by si nemal mat problem na tom pc a navyse sa to kompiluje presne pre tvoj typ pc cize mozes ziskat daky vykon...
-
-
Re: ake distro na pentium 133, 64 MB RAM 16.06.2005 | 23:46I Návštevníkhttp://www.damnsmalllinux.org/ mam toto na P133, instalacka ma 50MB, nainstaluje sa za 10 min, vsetky bezne progr. to ma-velmy sikovne. Len pri instalacii na HD vyber multiuser ,lebo inac ta nepusti zapisovat na disk.
-