sladke ubuntu :'(
tak som dal v ten den pocitacu pokoj, a na druhy den tam bol micro$oft windows....
hodil ho tam moj brat... to nasere...
keby mam aspon cas hodit s5 ubuntu...UBUNTU SLADKE UBUNTU, vrat sa!!!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
pokial neodisiel hardisk tak to prinajhorsom schytalo par suborov. predpokladam ze si mal ext3
jaaaj... nevsimol som si uvodzovky :)
som zvedavy kedy uz konecne dare devil prejde na arch :)
(just for fun :P)
a ak sa Ti nepaci Ubuntu, este je tu greenie :)
S vyvojom ubuntu ide aj vyvoj greenie a tak nepochybujem ze aj greenie ma moznost nainstalovat ho ako virtualny stroj m$ korporejsn
ehm... v principe suhlasim... ale zabudas na jednu dolezitu vec - fedora je pre lamy... user friendly distro... bleeeee :)
</flame>
Sladka odmnozina Gentoo, Debian...hah ze user friendly..feroda..a co potom "sladke" grííny? hah...to su pekace...
kurna takyto ludia ma fakt uz seru, pi...e to na MS, a ked sa najde nejaka uzivatelsky ovela privetivejsia linuxova alternativa tak zacne p....vat aj na nu. Tak co vlastne chces?
BTW mozes nejak podlozit to, ze sa canonical pcha do riti nejakemu monopolu (mozno by sa taketo nieco dalo povedat o novelle, ale o canonicale urcite nie). Bohuzial stale plati ze produkt od MS je (zatial) najviac rozsireny a jeho ignorovanim sa stavias tak akurat na uroven MS (ktory nevidi nic ine len seba). Porozmyslaj nad sebou
Co sa tyka nadavania na ubuntu. Naco ho pouzivate, skusate, instalujete ved linux je o volnosti a slobode, kludne pouzivajte co chcete a nechajte aj ostatnych nech si vyberu. Alebo ak iny nepouzivaju distribuciu ako vy tak su zly? To mi pripada ako nazor tych co nerobia linuxu dobre slovo.
˝Ubuntu je sice najpouzitelnejsie pre uzivatela ktory pracoval doteraz len s windowsom, no tu jeho funkcionalita podla mna konci˝
Tu trepete uplne hovadiny. Ja osobne som pri prechode zacinal na fedore, potom to nasledovalo opensuse, mandrake, debian, k/ubuntu. Pri k/ubuntu so od verzie 6.06 a som s nim nadmieru spokojny prave kvoli ergonomii a jednoduchosti ovladania. Takze podla mojho nazoru je k/ubuntu momentalne pre bezneho uzivatela najjednoduchsia volba a o to vacsine beznych uzivatelov ide predovsetkym.
Uznavam za tuto jednoduchost existuje aj urcita dan, v pripade ubuntu sa jedna o stabilitu niektorych programov, ale stale je to o 1000% lepsie nez pri produktoch od MS.
Ak tam je hlavny panel a spustacie tlacitko je to pravdepodobne kvoli dobrej dostupnosti aplikacii a nie preto, ze tym niekto nieco napodobnuje.
Inac nechapem, ako si moze dat niekto nieco take patentovat. Asi si dam ja patentovat moju polohu na stolicke...
Uz si presne nepamatam ako to bolo, ale vraj tam nejake tie patenty porusoval aj OOo a niektore uz spominane veci v grafickom prostredi (a co to ma s linuxom - jadrom?)..
a taktiez dvojplosnik bez kridel...