prehodenie mail servra
dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: prehodenie mail servra 29.04.2008 | 13:04Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT PoužívateľTo bude, ale tomu sa proste nevyhnes. Nebolo by na tu chvilu mozne nastavit na povodnej adrese nejaky docasne serverik, ktory by tie emaily prijal a preposlal dalej spravnemu serveru? Pripadne ak sa server fyzicky nepresuva, tak by kludne na ten cas mohol mat obe ip adresy. Ja to riesim prave tym docasnym serverom, ktory spravim z nejakeho obycajneho kompu. Na tu chvilu to postacuje.Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
-
Re: prehodenie mail servra 29.04.2008 | 13:45Alibaba NávštevníkMožno by pomohlo deň pred zmenou znížiť TTL doménových záznamov na hodinu. Či to má nejaký význam ale neviem, nikdy som nič podobné v praxi neriešil.
-
Re: prehodenie mail servra 29.04.2008 | 14:28Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT PoužívateľMnoho cachovacich DNS tento zaznam ignoruje, takze nezarucuje to uspech.Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
-
Re: prehodenie mail servra 29.04.2008 | 20:30nipo Ubuntu 9.04 PoužívateľKoho mas providra ? Ak T-COM tak nerataj s refresh DNS pod menej ako 24h ;-)
-
-
-
Re: prehodenie mail servra 29.04.2008 | 20:34Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorukacaj niekoho, kto ti spravi MX server zatial (na prijimanie posty), napr mozes aj mna skusit ;-). Nechaj aspon 24hod pauzu, kym sa vsetkym nacita, ze mas aj zalozny MX server a mozes prehodit, potom zas prepises DNS a ides :).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: prehodenie mail servra 29.04.2008 | 23:07lime Debian 3, Red Hat 6, Fedora Core 3 PoužívateľUrob si virtul server vid. vmwarePrejdite z modrej obrazovky k linuxu :))
-
Re: prehodenie mail servra 30.04.2008 | 08:06peter Návštevníkok , dakujem za nazory dam potom vediet ako to dopadlo
-
-