Oplati sa kupit Suse 9.3 Professional? (cena 2500)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Oplati sa kupit Suse 9.3 Professional? (cena 2 15.06.2005 | 00:14peter golis Návštevníkdo enterprise verzie urcite. ale ta je pre iny segment zakaznikov. skor sa oplati investovat do zalohovacich zariadeni (vypalovacka) a dobrych navykov (zalohovat, najme dolezite data a system po dolezitej instalacii - popripade aspon konfiguraciu) a do pocitacovej gramotnosti (nejedna sa o urazku). clovek ktory prisiel o dolezite data a dokazal si ich obnovit v pripade potreby a nacas, vie o com hovorim.
-
Re: Re: Oplati sa kupit Suse 9.3 Professional? (ce 15.06.2005 | 00:57transport NávštevníkNo ono to zalezi od toho, co od toho pozadujes. Myslim si, aspon ja mam taky pocit, ze ak kupis to dvd, tak budes mat slusny linux a na tom dvd je fakt vacsina dobreho softwaru, takze ho nemusis ani velmi tahat z netu, 9.3 ma svoje muchy, ale nie je tak zla, ako niektori ludia tvrdia, ale viem si predstavit, ze keby som nemal tych 2500, tak by som si vedel toto distro velmi slusne nahradit aj inym, ktore je zadarmo.
-
-
Re: Oplati sa kupit Suse 9.3 Professional? (cena 2 15.06.2005 | 13:46titanik Návštevníkked ides studovat grafiku, tak najlepsi je Apple. Najme usetris cas, ale zase to stoji peniaze. Potom si na tom lahko zarobis. (ja nemam apple)
-
Re: Oplati sa kupit Suse 9.3 Professional? (cena 2 15.06.2005 | 22:32dusan NávštevníkOdpoveď na otázku kúpiť-nekúpiť závisí od toho, čo od Linuxu chceš. Ak chceš distribúciu, ktorá má - z hľadiska bežného užívateľa - jednoduchú inštaláciu a konfiguráciu, SUSE je dobrá voľba, navyše keď si od nich kúpiš krabicu, budú v nej aj prinajmenšom dve príručky, ktoré začiatočníkovi veľmi pomôžu (ovšem ak ich bude čítať). Ak sa chceš ale naučiť, ako Linux pracuje, skús radšej niektorú z neklikacích distribúcií (Debian, Gentoo, Slackware), investuj radšej do literatúry o Linuxe (už je jej požehnane, stačí si vybrať) a študuj a skúšaj (najlepšie na prázdnom harddisku). Ale ak by som ti mal poradiť z hľadiska štúdia poč. graf. na UK tak neviem... Používajú Linux?
-
Re: Re: Oplati sa kupit Suse 9.3 Professional? (ce 15.06.2005 | 23:12hurfo NávštevníkNeviem ci to bude k vec,i ale skus najskor LIVE Suse 9,3 zadara z netu. Ak sa ti bude pacit, kup si krabicu a mas aj podporu+ nieco navrch. Ps:ono vlastne distro ako distro. Kazde sa da prisposobit Aj v Debiane mozes klikat.
-
-
Re: Oplati sa kupit Suse 9.3 Professional? (cena 2 22.06.2005 | 17:51x Návštevníkpodla licencie suse 9.3 je legalne ak ti ho napr. skopiruje kamarat, alebo nejaka firma, ktora ho ma zakupena, ale nesmie za to vypitat peniaze.
-