odinstalovat...
mam problemy .
Grub kym nabehne tak to trva asi minutu a to este len ze zavadza, dalsiu minutu musim cakat a vypise zavadzam a musim cakat no hroza.
musim to odinstalovat.
mam WinXP a na poslednu particiu som naistaloval PClinuxos .
nic v linuxe som nenasiel ako na to .
poradte
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Alebo skús len preinštalovať GRUB ak nechceš ten PCLinuxOS odstrániť (grub-install /dev/sdX - za X dosať písmeno svojho disku).
som smutn yze nemozem mat takto instalovany linux.
grafiku mi to nejako divne nahodilo (okna boly bez okrajov a chybaly tlacidla, nedalo sa hybat oknom) a taktiez neviem doinstalovat premna dolezite veci (kodeky pre VLC player ...) a tak .
no snad v buducnosti .
hladal som distribuciu co ma vsetko v sebe ale nic.
skusal som aj ubuntu (poslednu verziu co bola na nete) a nevedel som grafiku nainstalovat a nenaslo mi to disky.
drzim palce kazdemu koho to neodradi a zacne pouzivat linux a nie xp a spol.
dakujem vsetkym co mi pomohly s distribuciou (PCLinuxOS) je to super distro ale nie pre leniveho zaciatocnika.
vdaka
hned prve distro nemusi byt idealne pre tvoj komp. stale ma linux problemy s niektorym hardwarom, takze problemik sem tam nastane.
napiste ktore disto jetake jednoduche a ma vsebe drivery aj pre grafiku (nVidia 6100 nforce 430) a je v Slovencine (alebo jednoducho s ada doinstalovat) a ma vsetky dostupne kodeky na video a zvuk (potrebijem aj VLC player rozchodit aby som mohol pozerat video cez siet (antik tv)).
takze som otvoreny novym moznostiam.
opensuse, mandriva, debian, mint, ubuntu (ano znova ubuntu ,chyba asi nebola v distre:-)) , navodov na ubuntu je plny internet, takze problem by si nemal mat.