problem s diskom
z nicoho nic mi ubuntu prestalo rozpoznavat nfts particie......mam dual-boot vista-ubuntu, a urcitu dobu mi ubuntu normalne rozoznavalo win particie ako sd1, sda2....a teraz z cista jasna zmizli.....je mozne ze neako odiseil driver disku? nerozumiem tomu....mohol by niekto pomoct?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
fdisk -l
Nahodou si nepreformatoval tie ntfs disky, ze nie.
ps.: neviem ci sa ti chce napisat chybu ktoru to vypise, ale bez nej sa da len hadat a to je strata casu.
ked das pripojit ten disk asi, nie? mozno sa mylim a ty sa pytas na to ako si zapnes prehravanie chranenych DVD diskov.
Po 2. to ze ty nevies dat vsetky potrebne informacie (aky error ti to hodi ked manualne mountujes disky, alebo co to urobi ked manualne to namountujes) nehadz na inych ze su na teba zli a nechcu ti poradit, ale skor si sam povedz ze aha toto som im mohol povedat
Lebo nie kazdy ma doma zazracnu sklenenu gulu a vie z nej errory citat (i ked ty WlaSaTy na tom uz pracujes mam pocit)
P.S. "open-source" komunita aka je otvorena, ochotna poradit -> ja ked som potreboval pomoc tak mi bolo vzdy na fore poradene, ochota bola. Len staci napisat detailne problem ze co sa deje a hned to bude. A ked budes takto podrazdene reagovat na niekoho kto je ti ochotny pomoct tak sa necuduj ze ti zrazu nik nechce poradit
K tej sklenenej guli, nemam a nechcem. Zivim sa tym a leze mi to na nervy.
PS .: Kazda komunita je ochotna poradit, ale aj nie je odozva a snaha od zadavatela tak je jediny sposob ako vyriesit dany problem. Zaplatit si pracovnika ktory to za zadavatela urobi.