kniznice v c
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: kniznice v c 31.05.2008 | 20:34uid0 Debian Používateľstandardne kniznice musia byt rovnake, ostatne nemusia (byt vobec)Debian. apt-get into it…
-
Re: kniznice v c 31.05.2008 | 20:38Mihalko Kubuntu 8.04 Používateľtakze napriklad taky komunikacny program (praca zo serial portom) bude podla teba zdrojak a prikazy rovnake alebo nie.. myslim tym otvorenie portu, premazanie buffera a tak... kniznice sa volaju tak isto? windows.h stdin.h atd?
-
Re: kniznice v c 31.05.2008 | 20:49juro Návštevníkprikazy(funkcie) zalezia od pouziteho hlavickoveho suboru (/usr/include pripadne /usr/local/include). Do zdrojoveho kodu sa vkladaju makrom #include <...> cize rovnako ako vo Win. Hlavickovy subor windows.h v linuxe asi nenajdes ;)
-
Re: kniznice v c 31.05.2008 | 20:59Mihalko Kubuntu 8.04 Používateľtakze prechod by nemal byt az taky strasny nie? vlastne mi uz nic ine ani nezostava :-D inac som fan linuxu... ovela rychlejsi ako win.. ako vista milionkrat... len ci sa zahlcuje to este neviem mam ho asi tak tyzden... win som si uz nedaval.. da sa vsetko spravit aj sem... len problem je v tom ze to pre zaciatocnikov dost dlhsie trva
-
Re: kniznice v c 31.05.2008 | 21:09juro Návštevníkco sa tyka programovania, tak myslim ze sa to neda s Win porovnavat, v tomto smere by nemal byt prechod na linux nijak zlozity ;)
-
Re: kniznice v c 31.05.2008 | 22:17Mihalko Kubuntu 8.04 Používateľok dik :)
-
-
-
-
-
-