Zdravim, chcem kupit tv tuner do PC: Athlon XP 1700+, 512MB RAM, GF FX 5200, Ubuntu 7.10. Som zvedavy, ci mi tento stroj pod linuxom utiahne sledovanie telky.
Tento tuner predpokladam, ze pojde lepsie, kedze ma HW akceleraciu, ako
tento tuner. Ale ten Asus ma vyhody: cena a hybrid. Obidva by mali byt spojazdnitelne pod linuxom, no zaujima ma, ze ci niekto nemate skusenost s podobnym tunerom ako je ten Asus, ci nevytazuje velmi procesor a podobne... A ci sa viac oplati zobrat ten Hauppauge. Dakujem.
- co sa tyka vytazovania cpu , u mna to zavisi na konfiguracii image filtra , v kdetv si to mozes doladit resp. mas na vyber kvalitu obrazu a s tym suviacu zataz cpu , ci uz v kubuntu alebo Arch , zatazenie je tak od 3-10 % :) ,
zdar
-vies ako na to ?
Ale nie , tiez sa idem prave skusit pohrat s dialkovym ovladacom, uvidim ci sa mi daco podari ...
mi to hlasi dajake hlasky ze LIRC je unused a podobne, a co som pozeral dakde na lirc.org tak tam tusim nieje moja tv karta medzi suportovanymi, tak neviem
winfast leadtek tv2000
a ja neviem este co vsetko ktomu :)ta tvoja tam je v zozname ssuportovanych ak sa nepletiem takze tebe by sa to asi malo dat rozbehat podla dajakeho navodu na lirc.org
http://www.knoppmythwiki.org/index.php?page=LeaktekwinfastTV2000XPdlx
v4lctl volume mute off
a bez xawtv proste som nevedel rozbehat zvuk :) ....