Via C3 CPU mit 500 MHz, 128 MB RAM, 32 MB Flash -Schnittstellen: 4 USB, 2 seriell, 1 parallel, LAN, VGA, 2 PS/2, Audio Line IN/OUT/MIC -PCI-Slot für WLAN, LWL, ISDN -Grafikauflösung 1600 x 1200, 85 Hz, 24 Bit -stabiles Metallgehäuse -integriertes Netzteil
Dalo by sa s tym nieco robit? Ake distro by som na to nahodil..Keby som ram rozsiril na 512mb?
Nechces tie stroje predsa len vyuzit tak ako sa na terminaly slusi a patri? Teda jeden aplikacny server na ktorom budu bezat programy zobrazujuce sa na terminaloch?
PS.: Za kolko sa da nieco take vyskladnit? Vyzera to pekne a za tych cca 70Eur by som zobral jeden kompletny do zbierky. Len to postovne z nemecka by to asi dost navysilo.
Ma to jeden IDE radic. V ktorom je redukcia na flash kartu na ktorej je ten OS.A jeden slot pre SDRAM.
Vypada ako klasicky PC s VIA C3 procakom. Ked chces napis na dastin517@gmail.com. A poslem za cenu postovneho jeden thin client.....
Mimochodom su tie stroje kompletne? myslim mys, klavesnica, monitor a samotny stroj od rovnakeho vyrobcu. ak hej, tak mozem ponuknut tych 70Eur za jeden na vykrytie nakladov s upgrade ostavajucich nech sa to vyuzije hoci aj v skole.
http://thinstation.sourceforge.net/wiki/index.php/ThIndex