NVIDIA a Fedora3 - no screens found
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: NVIDIA a Fedora3 - no screens found 26.06.2005 | 17:24peter golis Návštevník>The Nvidia kernel module does not appear to bereceiving interrupts generated by Nvidia graphics device. mas pred startom XWindows nahraty ovladac/modul nvidia?
-
Re: Re: NVIDIA a Fedora3 - no screens found 26.06.2005 | 17:45Fedorko Fedora Core 3 Používateľpokial myslis modprobe nvidia, to som spravil. podla akehosi navodu som aj do modprobe.conf pridal riadok alias cha-major-195 nvidia, ale ci to malo nejaky vyznam, to neviem :-(
-
Re: Re: Re: NVIDIA a Fedora3 - no screens found 26.06.2005 | 21:16peter golis Návštevníkno, jadrovy ovladac pre nvidiu sa musi zaviest medzi startom systemu a startom XWindows popripade pocas jeho startu ale pred aktivaciou grafiky). normalne sa to robi pomocou /etc/modprobe.conf alebo /etc/modules.conf (podla verzie jadra - 2.6/2.4) kde ma byt riadok: alias char-major-195 nvidia #alebo tak nejak ktory by to mal zabezpecit, ale nie vzdy sa tak stane. obcas je to treba (ako u mna napriklad - mdk 9.3) zaviest rucne (modprobe nvidia). ale v konfiguraku xwindows musi byt korektne skonfigurovany typ pristupu na agp port (cez kernel dri alebo priamo cez nvidiacky modul). zavisi od typu a verzie dosky.
-
Re: Re: Re: Re: NVIDIA a Fedora3 - no screens foun 27.06.2005 | 17:15Fedorko Fedora Core 3 PoužívateľĎakujem za shahu pomôcť. Nakoniec som na to prišiel. Na mojej doske (ECS K7S5A Sis735) stačilo zapnúť v BIOSe voľbu Allocate IRQ to PCI VGA a zrazu to išlo! Tak som si hneď prešiel pár tratí v TuxRacerovi :-).
-
-
-
-