kde 4.1 && ubuntu based anketa
prislo KDE 4.1, a je mozne nahodit to do Kubuntu. Mam v plane v pripade velkeho zaujmu urobit Kolieskobuntu (teda mnou upravene Kubuntu) s novym KDE 4.1.
No a tu je taka anketka... ako to urobit?
1) nerobit, zbytocne
2) urobit aktualizovane Kubuntu len s novym KDE a oficialnymi aktualizaciami
3) urobit aktualizovane Kubuntu s novym KDE, oficialnymi aktualizaciami, a s vymenenim niektorych casti (azijske jazyky, pre nas uplne cudzia dokumentacia) za pridanie dalsich QT aplikacii
4) urobit aktualizovane Kubuntu s novym KDE, oficialnymi aktualizaciami, a s vymenenim niektorych casti (azijske jazyky, pre nas uplne cudzia dokumentacia) za to najlepsie z QT i GTK aplikacii (Gimp, Firefox...)
5) urobit aktualizovane Kubuntu s novym KDE, oficialnymi aktualizaciami, a s vyhodenim niektorych casti (azijske jazyky, pre nas uplne cudzia dokumentacia) - teda znizenie velkosti ISO obrazu a tym aj velkosti instalacie na pevny disk
6) ine
tak... tesim sa na odpovede... a prosim nehadzte po mne paradajky...
iso bude plne nekomercne, teda ak ho urobim tak bude povodne ako predtym volne na internete)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
a asi ta tiez nenapadlo, ze ak chce niekto KDE4.1 v kubuntu a nema kubuntu, tak si moze vybrat. alebo stiahne bezne kubuntu a nahadze tam nove balicky, alebo si stiahne urpavene kubuntu a ma tam vsetko hned...
len uz to vypusti, nech si to slavne KDE4(.1) skusim.
fire in the hole! :)
ale ked inak nedas, mozes to aspon nazvat KGB aka KDE Greenie Branch. Len pozor nato, aby to na konci nebol B......t
inak greenie oficialne podporuje esperanto :)
ok tak teda pridem domov a urobim...
no asi je to skor prehlasovane tak, ze bude malicky iso obraz, napriklad 500MB.
ak mozem vediet... naco ta japoncina? dost MB by som usetril keby som ju tam nedaval...
len tak btw... LiveCD je vytvorene :)
:P