Live distro s pravom zapisu na hdd
Potrebujem live distro, ktore hned po spustený nemá problem čítať a zapisovať na na disk, kde je fat 32. Potrebujem len skopirovať cd inštalačku z win 98 na hdd počitača, kde nie je cdromka, teda cez druhý počítač, ..no distra ako ubuntu maju s tým problem, alebo skor ja s nimi :)) ...pametám sa, že prve live cd nemali žiadny problem, ..ale si už nepamätám, ktore to boli, a možno len preto, lebo to boli ešte také experimenty, pls pomoc
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
PS.: podobne veci som riesil cez tomsrtbt, ale ajtak bude k tomu treba asi nahodit sys c: z nejakej dosovej diskety. ale ci je tam midnight commander, to ma ozaj nezaujimalo. prikaz
cp
funguje lepsie a je pohodlnejsi.Slax splna Vaše požiadavky.
www.slax.org
tomolc
chyba mi este nieco ako bolo v 5ke, (killbill edition - s wine a neviem cim, a aj verzia s XFCE)
ldt.linuxos.sk
len momentálne ich aktualizujem (uploadujem) a ešte pár hodín to potrvá......
Ale XFCE tam už je...... :-)
Pokec o tom ako treba s tými modulmy narábať je tam tiež
tomolc
Ak by mal dakdo požiadavku na ISO s konkrétnym obsahom softu stačí napísať zoznam a ja to iso vyskladám a uploadnem (do 400 MB)
tomolc
Asi nechápem vašemu príspevku. Kto koho má predbiehať? Niesme na pieskovisku....
tomolc
a moc ma nestvi, lebo Ti hacknem klavesnicu a CTRL+ALT+F1 bude povazovat za CTRL+ALT+DEL...
ok, stacilo. Neviem ci sa to chce kazdemu nezainteresovanemu citat...