Hry v linuxe
alebo: spustím hru, naskoči mi menu, ale kurzor nikde, ten zostal stále v linuxe, keď pohnem myšou do rohu tak sa mi zobrazia okná ktoré mám na ploche, keď dám kurzor dole, vyskočí mi lišta, plochy môžem nadalej otáčať (hra HALO)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
hry si chod hrat pod xp dpc
Mimochodom, mohol by si ozrejmit dve veci, menovite odkial mas ze sa chcel uplne vysrat na platformu windows a co znamena krista boha?
Mal by si menj hulit a viacej citat vyplatnu pasku. Pomaha to v precisteni mysle a v kariere. Tao chudobnych.
- pretoze 99% deti, kt. akoze prejdu na linux, prve co urobia je, ze idu spustat windoze programy vo wine, co mi pripada uplne nezmyselne
- s tym vysratim, precitaj si prispevok predo mnou
- nehulim uz vyse roka, a je to praveze coraz horsie
- vyplatnu pasku citam, ale nechapem, co si tym chcel povedat
- mysel si cistim saunou
- nie som karierista
- tao mfp...
Inak tie prispevky som cital a nevidim dovod opakovania jedneho vytazu v kazdej vete. Teda jeden by sa nasiel, ale nepredpokladam ze by si sa chcel chovat ako decko v predpubertalnom veku ktore ucia rodicia smiechom odmietat vsetko nove. Teda, schopnost tvorenia suvislych viet mozeme vynechat.
teraz keď má chlap Linux musí používať len konzolu?
este si nepocul mna ty zasran
Já myslel že největší tamní magor je Ján Slota. Možná se mýlím.
...Jestli toužíš zažít naráz zlomení ruky a náraz o zeď (případně o zem, stačí si vybrat), stačí přijet - Praha, metro Kačerov. Uvidíme jestli jsi "frajer" nebo jen zbaběle trousíš sprostoty ;)