Linuxfest v Šali
Ak sa nestane nič mimoriadné dňa 11.10.2008 (sobota) od 9:00 do 16:00 bude v šali LinuxFest.
Akcia v Šali je zameraná hlavne na učastníkov bývajúcich v tomto regióne. (samozrejme radi uvidíme aj ostatných).
Obsahom akcie budú prednášky, inštalácie a diskusie....
Cielom tohto príspevku je zistit váš záujem o akciu v Šali.
Prosím vyjadrite sa či vám vihovuje termín a či ste ochotný dojsť do Šale.
tomolc
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
nemam sa tam ako normalne dostat :(
ja by som zas bral niekde na strednom slovensku... no ak to dobre chapem tak nie je lahke vybavit v hociktorom meste priestory a vsetko potrebne... nasla sa moznost v sali tak bude v sali...
tomolc chapem to dobre?
tomolc
letenka zabookovana davno (inac by ta cena nebola taka nizka) a tyzden predtym ti niekto povie, ze nic nebude
ale aspon by si si pozrel kosice... mein gott
Čau. Prečo to neni v Lučenci, Zvolen , B.Bystrica? Určite by sa našli ludia ktorý by radi pomohli z organizáciov.
- Zapadne Slovensko
- Stredne
- Vychodne
Tam by bolo lepsie vidiet, kde by bola naj navstevnost a zaujem. Tu vo fore si to asi kazdy priaznivec linuxos.sk nevsimne. Mozno by sa vybavili nejake priestory...
Ale ja sa nestaram...
blizsie info na stranke Installfest-u
Jedlikova 9
Kosice
a kludne Ti mozem povedat ze sa to kona v miestnosti A04
tomolc
cestou prípadne môžem niekoho vziať.
takze pockam ta na stanici autobusom v LM :)
Inak na aute mám nalepeného pekného Tuxa.
keby si tam mal modre E, tak po tebe nieco hodim... minimalnu tu inteligentnu plastelinu :)
a pre tych oneskorencov im ide rychlik 09:51 a su tuna 10:34 od stanice to je cca 10 min peso stale rovno
Z podovnych 30 cca sa nam to teda zvisilo na 4nasobok :) cize nemusite sa bat sadnut si budete mat kde :)
Hlavne treba prist :)
Tak ma napadlo (a neubránil som sa): nebolo by od veci, keby o tom bola zmienka v spravodajstve joj alebo markízy. Len im treba dať echo v deň konania. :D
pak sa mozes najst na www.rtvkrea.sk :-D kludne tam mozes aj nieco porozpravat lebo ja niesom fotogenicky typ a s horucim srdcom to kludne necham neikomu inemu nech tam porozprava karelaby.
ak chces zavolaj si aj JOJku :-D ale zas budes im tam ty tlacit karelaby
V telke som už bol, nemusím.
Išlo mi skôr o to, že v hlavnom spravodajstve aj krátke info o tučniakoch môže niekoho osloviť.
Ja som na tlačenie kalerábov ešte moc veľká lama.
btw nie je usage ale usagi :)
Inak fakt usagi nie usage
Usagi je z japončiny.
alebo chod niekam do faxcopy a tam ti to za 30 korun vytlacia farebne na A3ku
Ak chces este by bolo k dispozicii zelene pozadie :)
ja tiez co budem davat vylepovat plagaty po sali tak davam cca 120 A3 ciernobielych a cca 30 farebnych iba tie pojdu do obchodov
skoda ze nebudem doma,urcite by som sa tam objavil
vid stranka linuxfest
www.linuxfest.sk
Nasadil si vysokú laťku.
Ďikes
tomolc
Rozhodne nabudúce prídem zas.
Samozrejme bude fajn pokial sa diskutujuci zapoja aj do mailing listu a pomohli so skvalitnovanim obsahu a zaroven sa dostali aj k aktualnim informaciam . https://lists.linux.sk/mailman/listinfo/linuxfest
Zaroven by som velmi rad podakoval vsetkym ucastnikom a samozrejme organizatorovi.