cas pri PC
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: cas pri PC 04.07.2005 | 21:53Tomas NávštevníkCo tak skusit to naprogramovat?
-
Re: Re: cas pri PC 04.07.2005 | 22:31borgcube Návštevníkjasne urobit daemona, ktory bude sledovat pripojenie uzivatelov a ich cas straveny za kompom (moze zapisat cas prihlasenia do nejakej db).
-
Re: Re: Re: cas pri PC 05.07.2005 | 00:40daimonion kubuntu Používateľhmm keby som tak vedel programovat ... :)
-
-
-
Re: cas pri PC 05.07.2005 | 01:42titanik Návštevníkzrobit skript (napr.v bash), ktory naplanuje vypnutie pocitaca o hodinu a spusti sa uzivatelovi automaticky po prihlaseni
-
Re: Re: cas pri PC 05.07.2005 | 19:19peter golis Návštevníkako napad to nie je zle. jedna sa o elegantne riesenie. ale ma vsak jednu nevyhodu. clovek ktory ma pravo dat do casovej fromty prikaz ma take iste pravo ho odtial vymazat. ale normalne riesenie by boloa centralizovana databaza LDAP voci ktorej by sa autorizoval uzivatel. a jednoduchym vyberom ziskat zoznam uzivatelov ktorych poodpajame. ale jednoduchsie je pouzit live distro a vypnut poistky.
-
-