Pridanie EMAILovej adresy....nefunguje.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Pridanie EMAILovej adresy....nefunguje. 27.01.2005 | 11:57puco NávštevníkNo nehnevajte sa, ale v tom Vasom prispevku chyba aspom aky mailovy server tam bezi. Takto Vam tazko niekto pomoze. Ja vam poradim taky genericky postup riesenia problemov: pozret logy, dokumentaciu a potom skusit este google.
-
Re: Pridanie EMAILovej adresy....nefunguje. 27.01.2005 | 12:13turtle Návštevníkre: puco dakujem za radu, ja som vsak ten server neinstaloval, som zaciatocnik, takze ani neviem aky server mejlovy to tam bezi. Takze prepacte za malo informacii. dakujem
-
Re: Pridanie EMAILovej adresy....nefunguje. 27.01.2005 | 13:49puco NávštevníkSkuste spustit toto ps -aux a pozret tam nieco ako sendmail, qmail alebo postfix. Pripadne pozret startovacie skripty a tam pohladat skript s podobnym nazvom. Pripadne si oskenovat vlastny pocitac nmapom a zapnut rozpoznavanie aplikacii alebo este jedna moznost, poslat si mail z toho servra a pozret si hlavicku mailu, mal by sa tam objavit aj nazov postoveho servra. No a potom pokracovat podla mojho predosleho prispevku.
-