mail subory
neviete nahodou ako by sa dalo prekonvertovat prilohy mail suborov(ASCII) na serveri na realne typy, napr. pdf, exe, atd.
vdaka
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
keby si pouzil plne dokumentovanu verziu zobrazovaieho formatu, tak ano.
:moze tam byt exe, jpg,zip, atd...
na identifikaciu suborov existuje nastroj file, vrelo odporucam.
:z jednoducheho maildir suboru to tazko zistit nie?
maildir, mbox, vsetko jedno. dolezite je nejakym sposobom prejst postu a dekodovat z mime/uue prilohy.
:a odkial viem, kde konci jedna a kde zacina dalsia priloha ?
keby si sa pozrel do tej posty a nasiel k tomu prislusne RFC, tak to uz vies. oddelovac je v hlavicke. ale napriklad html format spravy je uvedeny ako priloha ...
PS.: ak Ti ide o Document Storrage System, tak sa nehaj inspirovat firmami ktore to uz robia viac ako 10 rokov. Zaruci Ti niekto ak sa zmeni jeho struktura ze to precitas? Je pravda ze to budes generovat ty, ale istota je v inych medziach percent.
ved prave o to mi ide, akym nastrojom tu postu dekodovat
:na identifikaciu suborov existuje nastroj file, vrelo odporucam.
budem velmi rad, ked mi ukazes ako zistit z maildir suboru typy priloh
PS: bol by som este radsej, keby som dostaval pouzitelne odpovede
napriklad uudecode.
:budem velmi rad, ked mi ukazes ako zistit z maildir suboru typy priloh
ukaz mi postu s malou prilohou a ja ti vysvietim riadky na to urcene. ale v tomto pripade je lepsie pouzit nastroj file pretoze postove programy tam daju hociaku volovinu, najme ak sa jedna o spam.
:PS: bol by som este radsej, keby som dostaval pouzitelne odpovede
ak chces link na hotove riesenie ktore by si mohol pouzit bez toho aby si sa pozrel na to co chces urobit, tak to kludne povedz.
Niee, pravdeze chcem sa na to pozriet, len sa velmi nevyznam v tejto teme, chcel som len zistit narocnost, a pripadne aplikacie, ktore by mi mohli pomoct...
Inac vdaka za rady, trosku ma nakopli :) Skusim sa s tym pohrat, ale to s tym file-om mi nijako nejde do hlavy :)
Inak s tym nastrojom file mas smolu. Ak sa ti nechce vyskusat a pozriet dokumentaciu, tak budes asi smutny.
Len tak zo zaujimavosti poznas podobne komercne programy ?
tak mi povedz typ suboru ktory sa vola anna-kurnikovova-naked-tits.jpg.exe, content type sa v tomto pripade uvadza tiez ako multimedia.
inak, ohladne tvojej zvedavosti. ja som spominal systemy, nie programy.
Prajem pekny vecer!