domaci FTP server
mam k Vam malu prosbu, viem ze je to stale opakovana otazka, ktora ukazuje na instalaciu domaceho FTP servera. Ja mam ale specificku poziadavku. Takze co chcem urobit:
1. mam cez router internetove pripojenie Fibernet ktore ide do hlavneho PC, verejna IP,
2. mam k routru pripojene dalsie zariadenie - notebook, ktory je zaroven zosietovany s PC,
3. Externy HDD ktory je pripojeny k hlavnemu PC mam zaujem realizovat ako FTP server
4. chcem to ale menezovat z notebooku, na ktory mam zaujem nainstalovat program na spojazdnenie FTP
je mozne bod 4 zrealizovat? ak ano ako na to? je niekde podrobny navod instalacie, ale podla mojich poziadavok?
vopred vam dakujem za akukolvek odpoved
majte sa
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
hh
1.notas nemozes nikdy vypnut inak ftp ti nepofici
2.je to haluz
3.sprav si desktop tak si nahod linux nikdy ho nevypinaj a mas 100%ftp a takou istou dostupnostou
1. ftp nepojde nonstop, v podstate mame pustene PC a notebook od rana do vecera, to bude stacit
2. nemozem mat nainstalovany FTP program na PC, pretoze to okupuje manzelka a syn, ja mam laptop, preto som nuteny riesit tento problem cez notas
chcem len zistit ci sa to da pripojit a nasledne menezovat ako ja chcem, na notase mam linux, PC je win
mam ale dojem ze to bude musiet prist doriesit odbornik, chcel som si nainstalovat sam, ale bez riadneho navodu to asi nepojde