Prava
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Prava 02.11.2008 | 02:36kipikasa Návštevníkprikaz sa vola www.google.com a parametre su "linux file permission"
-
Re: Prava 02.11.2008 | 04:47Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT PoužívateľZacni urcite prikazmi:Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
-
Re: Prava 02.11.2008 | 15:31lukass Návštevníkok ok,setko je ok len to ze ja sa neviem az tak dobre orientovat v systeme.ide mi len o to aby mi isli tie veci ako su pridat a odstarnit a abz mi isli v terminali prikazy kde sa vyskytuje nazov sudo.vzdy mi to napise - lukass is not in the sudoers file. This incident will be reported.AKO SA MAM OPAT URCIT AKO ADMINISTRATOR,ALEBO SPRAVCA.
-
Re: Prava 02.11.2008 | 15:35Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľMusíš sa pridať do skupiny administrator (platí pre Ubuntu, iné neviem). Musíš sa tam ale pridať užívateľom, ktorý má tieto práva.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Prava 02.11.2008 | 16:10lukass Návštevníkna pocitaci som len ja uzivatel,nikto iny,skusal som to cez system/sprava/pouzivatelia a skupiny potom som chcel dat ze odomknut a ked so dal odomknut ukazala sa mi hlaska ze:nieje mozne vykonat overenie,vyskutla sa neocakavana chyba.existuje este nejaka ina cesta?ak hej tak aka?
-
Re: Prava 02.11.2008 | 16:14Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľNabootovať v záchrannom režime. Tam budeš prihlásený ako root a môžeš sa pridať do tej skupiny. Nerobil si po nainštalovaní, niečo s užívateľmi? Ak si pridal nového, tak ten nie je v skupine administrator.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Prava 02.11.2008 | 16:47lukass Návštevníkno ja som si instaloval virtual box a potom sa to stalo,ale ked som tam prideloval puuzivatela ktory bude pouzivat virtual box tak som tam dal moje meno,a to bootovanie v zachranom rezime spustim ako?
-
Re: Prava 02.11.2008 | 17:39Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľVeď grub má 3 možnosti: Normálny, Recovery alebo ako sa to volá a memtest. Je to tá druhá voľba.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
-
-
-
-
-
-