2x Wifi
Tu ani nejde moc o nejaky problem.Len trochu zvedavost a mozno vylepsenie signalu.Mam 2 wifi adaptery.Jeden
je asus wl 167g a druhy edimax ew-7318usg.Oba funguju pod linuxom bez problemov.Je vsak mozne ich nejakym sposobom pouzit zaroven?Ked zapojim do usb portov oba tak to vyzera ze ma oba zapojili na tu istu siet.Internet vsak ide asi 0.2kb/s.Asi je linux z toho zmeteny a nevie z ktoreho tahat pakety.Ak by sa to vyriesilo tak by mohol byt signal silnejsi pomocou 2 ci nie?Da sa to nejak spravit?Este skusim dat na oba rovnaku mac adresu ale neviem ci to pomoze.Ak ano tak to sem napisem...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Ak teda mas konektor na WiFi antenu, tak si tam pripoj nieco lepsie inak sa z toho nevyhrabes. Alebo si kup nejaku starsiu orinoco ktora je odolna voci ruseniu a ma pripojku na antenu.
Rovno sa mozes dohodnut s poskytovatelom ze chces bud zvysit prenosove pasmo alebo spojit dve wifi linky cez rozne essid do jednej. Netvrdim ze sa to neda, ale pokial su to naozaj lacne USB lizatka, tak sa ti asi naozaj navzajom rusia.
Tie usb su lacne,ale viac si nemozem dovolit a som s nimi spokojny.Niesu zas tak zle...