linux vs freebsd v realnom zivote
moja otazka bude trochu cudna, ale aj tak .. :)
ako su na tom linuxove a unix-like systemy (freebsd) v realnom zivote? kolko percent serverov nasadenych na realne veci je takych a kolko onakych? ma vobec cenu zaoberat sa freebsd, openbsd, (solaris, hp-ux, aix <- z tychto nazvov mam strach :D)
su ludia s vedomostami o takychto systemoch na trhu ziadani? som druhak na vyske, viem z kazdeho nieco, ale poriadne nic, chcem sa na nieco uzko specializovat a do niecoho sa naozaj zahrabat, programovanie je fajn vec, ale nechcem sa trtkat s php a webmi ... k linuxu a freebsd mam naozaj blizko, oba mam doma snazim sa spoznavat ich, no je to tazke, pretoze v dnesnej dobe, ak je v prevadzke nejaky taky system, vsetko je to vlastne len o sieti, co si doma nemam moznost nijako vyskusat (zato web atd hej)
dakujem za pomoc a radu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
2. ako hlboko si ochotny ist pri spoznavani? od toho sa potom pohneme smerom k otazke, ci je nejaky velky rozdiel alebo nie.
ak by som chcel ist do hlbky, tak to by som asi nerobil "len tak", na brigadu by my stacilo poznat tie systemy na slusnej urovni ...