zmena na ex3!! :-
mam wifi wl700ge a pri preinstalovavani novsiehoh firmware na starsi my cosi spravylo z HDD
250GB, ze proste aj ked teraz pripojim do PC (Mam XP) tak ho samozrejme nevidim, ale ked sa kuknem cez partition magic tak ho vydel ako jeden disk Unallocated, takze ako nenaformatovany,
mal som nanom svoje dvolezite veci, bol takmer plny..
Skusal som uz vselico, veci mi nasiel program R-Studio, ale boli rozdelene do kategorie a len ocislovane, to by mi dlhe casi trvalo kym by som to dal do kopi, a naten program aj tak nemam crack tak my nechce obnovyt vecsie subory nez 800KB.
Ak voete ako vratit spet kodovanie ex3 tak my Prosim poradte, tak aby som dostal vsetky udaje z tadial. Inak neviem na 100% ze to bolo formatovane pod ex3, ale asi hej ked partition magici ked som dal na ten hdd vytvorit ex3 tak som videl pekne kolko je tam zaplnene, pod fat32 ani NTFS som nic nevidel.
Ďakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
- mal si disk rozdeleny na viacere particie?
- existuju jedinci a firmy podnikajuci v oblasti zachrany dat
PS.: zahrana dar na ext3 a crack, to mi naozaj nejde do hlavy.
Uz som s tym parkrat uspesne zachranil data z usb klucov so znicenym filesystemom...
Tym crackom som mislel na ten program co som hore pisal, ale ten my to blbo vytiahol, tak ze vsetko bolo len ocislovanee, a porozhadzovane, to by som do kopy nedal, aa ak poznate dajaky program
ktiry my ten typ ex3 vrato spet, ale sa my zda ze bol normalne deleni 2x ex3 a swap,
Dik.
testdisk
?