launchpad
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: launchpad 15.12.2008 | 20:43borg Fedora Administrátorna launchpad sa musis regnut do daneho tymu (neviem ako sa teraz uz presne vola), musis poslat potom na urcene miesto balik, kde ho niekto kompetentny pozrie, a ked ho schvali (nebude mat vyhrady), tak ho da do repozitara. teda ak si myslel balicky
-
Re: launchpad 16.12.2008 | 23:42Predrag Ubuntu 10.04 Používateľjj presne toto som myslel.vdakaFujitsu Siemens Amilo Pa 1510, Ati Radeon x 1100.
-
-
Re: launchpad 09.06.2009 | 01:51milboy Ubuntu so znakom ElementaryOS PoužívateľJe tu zopár dobrovolníkov, čo robia preklady na launchpade a kedže sa tam tiež trochu motám, tak by ma zaujímalo, o čo by bol momentálne najväčší záujem . Viem je tam toho obrovské množstvo a tých mojich 4000 preložených riadkov je len kvapkou v mori a preto ak má niekto záujem o niečo konkrétne, mohol by som mať aspon ujasnené na čo sa vrhnem hned zajtra...skusam vsetko....už stovka distribúcií za tie roky a vedomosti žiadne.. Prečo linux?
-
Re: launchpad 09.06.2009 | 05:26Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľuzitocna kvapka v mori, a robis velmi dobre to co robis. slubil som Ti ze sa pridam aktivne do prekladania linuxoveho prostredia gnome, tak to skusim naplnit po vydani 5ky.tlačené knihy a e-knihy
-
Re: launchpad 14.06.2009 | 14:09milboy Ubuntu so znakom ElementaryOS PoužívateľV poslednom týždni som sa motal hlavne v okolí Enlightenment-u a už je toho preloženého pomerne dosť a v budúcom týždni by toto prostredie malo byť už úplne v slovenčine !! Veľmi veľké rezervy sú však pri KDE4 (nepoužívam, tak sa mu zatiaľ nevenujem, ale pravdepodobne to bude daľšie moje pole pôsobnosti..) , no najskôr by som sa potreboval asi venovať veciam, ktoré najviac používam a tu mám ešte jedno biele miesto a tým je cairo dock v najnovšej verzii, kde je len pár vecí preložených, tak ak je tu niekto, kto by mi vedel poradiť ako sa dostať k tomuto prekladu..!!??skusam vsetko....už stovka distribúcií za tie roky a vedomosti žiadne.. Prečo linux?
-
-