co ma spolocne Compiz a vykon gr. karty
Zaujmave je to ze Foobilard mi tak jemne seka ked mam povolene 3D prostredie Compiz. Ale ked ho vypnem, ten biliard ide krasne plynulo. Co ma spolocne Compiz z vykonom gr. karty? Ved ked nenatahujem okna alebo netocitm z kockou tak by mi to nemalo spomalovat napriklad ten biliard nie?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: co ma spolocne Compiz a vykon gr. karty 04.01.2009 | 22:10xapoh Mint PoužívateľNo tak nieco isto ma :) aj ked s nim nicnerobis, stale tam je plne pripraveny a to musi uberat z vykonu. Vsetko zalezi od toho aku mas grafiku. Mne na Nv8800GTS to ide vpohode...aj na staruckej 5700 ci aka to bola co som mal v PC to myslim nesekalo...tak nevjem...
-
Re: co ma spolocne Compiz a vykon gr. karty 04.01.2009 | 22:40Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľdaj si do panelu merac systemovych prostriedkov a uvidis kolko Ti to chrume... alebo si daj do terminalu top -u miloxtlačené knihy a e-knihy
-
Re: co ma spolocne Compiz a vykon gr. karty 05.01.2009 | 10:05Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorHmm, top meria záťaž grafickej karty .. čo sa tu človek nedozvie.Chat
-
Re: co ma spolocne Compiz a vykon gr. karty 05.01.2009 | 13:13Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľale joj zas si to poplietol :) meria to kolko si programy beru z ram a cpu. ak mu nieco berie 60 percent ramky, tak ani graficky vykon nebude nejaky uzasny...tlačené knihy a e-knihy
-
-
-
Re: co ma spolocne Compiz a vykon gr. karty 04.01.2009 | 23:05Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľskor by som sa spytal co nema spolocne compiz a vykon grafickej karty :)tlačené knihy a e-knihy
-