chat na linuxos.sk
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: chat na linuxos.sk 31.07.2005 | 20:45daimonion kubuntu Používateľnieco take je na irc kanale: #linux.sk
-
Re: Re: chat na linuxos.sk 31.07.2005 | 21:35andrew Návštevníka server to je aky
-
Re: Re: Re: chat na linuxos.sk 01.08.2005 | 12:34daimonion kubuntu Používateľirc.i.cz ; port 6667
-
-
-
Re: chat na linuxos.sk 29.07.2005 | 14:57Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľOspravedlňujem sa všetkým diskutujúcim, náhodou sa mi podarilo vymazať príspevky v tejto diskusii :). Chat neplánujeme urobiť, oveľa ťažšie by sa to adminovalo ako fórum. Takisto aj IRC server, navyše nemáme na to nikoho, kto by sa toho ujal.
-
no len tak 01.08.2005 | 12:36Martin Beastie Používateľako je to locknute :)<br/> <br/>
-
Re: Re: chat na linuxos.sk 29.07.2005 | 16:04Nathan <!-- PoužívateľPrincím riešenia problémov na chate sa mi zdá od veci. Ak sa fórum zdá niekomu pomalé nemyslím, že chat by ho rýchlosťou očaril, nie všetci čo prispievajú do fóra majú čas, chuť a možnosť neustále sledovať chat, takže ak by nebol pripojený nikto kto by vedel problém vyriešiť, nevyriešil by sa vôbec. A ak si chce niekto pokecať, može sa pripojiť na nejaký kanál FreeNode.. BTW. čo sa Vám zdá také náročne na administrácii chatu?<!--
-
Re: Re: Re: chat na linuxos.sk 29.07.2005 | 16:19Martin Beastie Používateľale ved jasne ze forum je dobre, len to IRC je tiez skvela zalezitost.. no nic vec sa vyriesila takze je po probleme :)<br/> <br/>
-
Re: Re: Re: Re: chat na linuxos.sk 31.07.2005 | 01:27- ScoRpio - http://Notes.MartinFrano.info PoužívateľNajvecsie zrychlenie vyresenie problemu by som videl v "uprataní" fora na casi lebo je to tu uz fakt neprehladne a nebolo by od veci vymazat uz davno vyriesene problemy a podobne..http://Notes.MartinFrano.info
-
Re: Re: Re: Re: Re: chat na linuxos.sk 31.07.2005 | 01:30borg Fedora Administrátors vymazanim vyriesenych problemov nesuhlasim, radsej ich preniest (alebo skopirovat) do novej rubriky "vyriesene"
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: chat na linuxos.sk 31.07.2005 | 18:45Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľRubrika "Vyriešené" nebude, vyriešené otázky by mali byť označené (fajkou :). Bude sa potom dať vyhľadávať v iba vyriešených otázkach atď.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: chat na linuxos.sk 31.07.2005 | 02:33Toudy NávštevníkSuhlas..
-
-
-
-
-
-