Windows support
http://www.experts-exchange.com/
Ked chces pomoc ZAPLAT!!!!!!!!!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
Mozno to funguje tak, ze kto chce, odpovie zadarmo a vtedy sa odpovede zobrazia pre vsetkych uzivatelov a v druhom pripade zas odpovedajuci chce za poskytnute riesenie nejaku satisfakciu a vtedy je odpoved spoplatnena - teda pristupna len pre platiacich clenov.
Myslim, ze niecim podobnym by sme sa mohli inspirovat: hlavne zacinajuci "h4x0ri", ktori sa tu v poslednom case roja, by mohli byt dobrym zdrojom prijmov pre tento portal ... jaaaj a aki by boli radi, ze nie RTFM ...
Na druhej strane prisli by sme tak asi o WlaSaTeho (a inych) odfajce, ktore to tu tak dobre korenia
Akoze vsetci (alebo vacsina) tunajsi prispievatelia tu kontinualne prispievaju coraz trefnejsie a odbornejsie len preto, ze za svoje how-know by neprijali od nejakeho nonRTFM chachora pripevok na pivo? Pekna chu...ina.
Si vsimni, ze blbci aj tak nedostanu odpoved na zbytocnu otazku. Kto som? Kam smerujem? Preco by prave tito nemohli podporit aspon nejako tento portal - ved inak su blbi, otravuju a vobec ... su neuzitocni. No dobre, niekedy su uzitocni - niekedy sa da na nich dobre (od-) reagovat
Skratka, kto sa vie pytat, a ma ochotu, ochotne mu pomozu, ti ktori mozu. Ale ked je niekto priblbly ignorant a dozaduje sa svojho za kazdu cenu, tak nech prispeje v pozitivnom zmysle slova tym cim moze. Napr. financne - pre bohato rozvinutu fantaziu ignorantov toto nemoze predstavovat ziadne prekazky
Nikdy som sa nepytal ako hackovat a crackovat, ale nikdy by som sa to ani neodvazil bez toho, aby som si nenastudoval elementarne veci ohladom fungovania OS, jeho zakladnych programov, siete a pod. Take otazky uz boli milionkrat polozene a velakrat zodpovedane, existuje google, youtube, wikipedia ak spomeniem len tie mainstreamove zdroje informacii
Navyse, ak tu nejeden dostane jasnu odpoved, ze navod na pouzitie aj s prikladmi ma v dokumentacii k programu ...
Navyse, zo sposobu akym je otazka polozena, sa da velakrat uplne jasne odlisit, ci clovek nevie nieco kvoli nevedomosti, zaslepenosti, zivotnej smole alebo ci to je kvoli vypestovanej blbosti, ci ten clovek vyvinul snahu zistit odpoved sam, alebo caka na odpoved "na tuto stlac ten zeleny gombik"
Neviem, je tu na fore sekcia otazky novacikov, treba si cosi nastudovat o netikete a mat trochu snahy riesit svoje problemy sam, specialne v pripade ked sa vyriesenim svojho problemu chystam sposobit problemy niekomu inemu
inak neviem, ci ta len zaujima diskusia na tuto temu, alebo sa ta dotkla moja odpoved... stale sa vsak tvarim, ze prva moznost je ta, kvoli ktorej mi odpovedas
ergo (pre Konqueror) Nastroje/zmenit indent. prehliadaca/Iny/Googlebot :)
enjoy!