windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation
. Skusal som to riesit pomocou google, no neuspel som :( . Rozdelenie mojho disku: sda1 - EXT3
sad2 - SWAP
sda3 - NTFS - cca 110 GB.
Pojde to vobec nainstalovat, ak us mam na disku Ubuntu? Dakujem a este raz sa ospravedlnujem za tuto temu ;)
Pretoze mne nieco podobne vypisalo, ked som chcel install XP na moj notebook, ale problem bol tusim vtom, ze instalacne CD nemalo driver pre HDD (tusim SATA disk) v sebe, tak som sa nato vybodol ...
Je to len typ nemusi to byt ono ...
..... potom príde Matka Všetkých Vojen.
Samozrejme toto neplati len pre Vystu ale aj pre ostatne OS od Mrkvosoftu ...
Pokial nepotrebujes 2 Operacne Systemi, tak si ich zbytocne a hlavne na notebook neinstaluj ...
Pokial si to potreboval kvoli nejakym specialnym programom, ktore neidu rozbehat na Linuxe, tak by som to riesil cez VirtualBox, pokial islo o hry, tak radsej desktop, notebook nie su standardne na hry ...
Jedného krásneho dňa som sa mu pri čaji zdôveril o veľmi intenzívnej audio-vizuálnej halucinácii, ktorú som mal minulú noc po tom, ako som si prečítal informáciu o novo pripravovanom operačnom systéme budúcnosti. Keď som mu popísal slizkosť a oplzlosť celej haluze, bol to práve on, ktorý mi brilantne, použijúc slová profesora Freunda, opísal podstatu gigantickej frustrácie vyplývajúcej z osobnosti mojej matky. Mojej matke, používajúcej Linux som ale samozrejme nemohol povedať ani slovo, ale zrodilo sa prvé slovo Matka.
Môj priateľ mi navrhol, aby som využil osvedčenú sublimačnú metódu, ktorá bere základy z obľúbenej detskej hry Hajzel, pri ktorej sa z kartičiek postaví útvar podobný hrubej stavbe a potom sa vyťahujú karty, jedna za druhou a ten, ktorému to spadne je Hajzel. Celá táto zábava sa volá Vojna.
Postavil som preto z prázdnych obalov krabíc z OEM OS a oblepených firemnými exemplármi multi-licencií OS celú hrubú stavbu s otvorom, do ktorého som pravidelne o pol tretej ráno, celý spotený, šepkal slizké sinavé haluze OS budúcnosti. A pretože som použil a spotreboval Všetky exempláre multi-licencií ...
.... no priateľia, koniec už poznáte.
Zrodila sa Matka Všetkých Vojen.
Ty mas fakt nocne mory z novo pripravovaného OS ???
The Matrix of Military Universe
-> The Universal Military Matrix