Potrebujem nieaky linux live cd.Napálil by som si ho aj ja ale na mojom pc nieje napalovacka takze si ho nemozem napalit . mohol by som si ho dat zasla od nieakej firmy zadarmo ael dorucenie trva tak cca. 30 dní a to sa mi priznám sa cakat moc nechce . Takze chel by som sa spytat ze ci by mi niekto neposlalal prosim cd. alebo by som si linux mohol pustit aj z usb . Napriklad taky greenie linux ale nemaam si ako vytvorit ten subor usb lebo nemam ziadny linux tak si nemam ako spustim usb- creator . Takze kto by mi pomohol prosim surne DAkujem vopred
inak tiez usb-creator funguje aj z livecd. teda vlozis cd, spustis, spustis usb-creator... bez problemov funguje
Linka: Ubuntu
.
Intel celeron CPU 2,40 Ghz
btw ak si v rovnakom meste ako oroborus, tak zavidim. je to sikulka :)
naviac podporis aj ludi co sa okolo toho vsetkeho snazili
(neboj o moznost badat okolo neprides a taktiez o prilezitost klast otazky aj na tomto fore, ktore sa budu niekomu zdat zbytocne tiez nie ...vid mna :D )
asi nieco ine, normalne. pclinuxos som nikdy nepouzil tak neviem
ak je tam 256MB ram, tak tam pojde obidvoje trochu pomaly. samozrejme sa priklanam za greenie a dal by som si to tam. na druhu stranu ma pclinuxos lepsie vyladene jadro, teda moze ist o trochu rychlejsie.
je to ale dost aj o prostrediach. greenie ma gnome, pclinuxos ma kde3.
Len hlavne teraz napis URL adresu k ISO obrazu aby som vedel co mam stahnut a napalit.
mate tu obaja mail, tak si prehodte telefon alebo co a stretnite sa
Dakujem
ďakujem