Predam odolny notebook Thinkpad R60
- Procesor - Core2Duo T5500 1.66GHz L2 2MB
- Pamat 1GB - (1x1GB) SO-DIMM DDR2 RAM 667MHz PC5300( moznost pridat dalsi modul. Ak kupca notebooku bude chciet tak mu tam na pockanie dam modul ktory si donesie)
- Pevny disk - 100GB SATA HDD Seagate 7200rpm
- Grafika - Intel GMA950
- Displej - 4:3, 1024x768
- Wifi - Intel 3945abg, Gigabit ethernet Realtek
- DVDRW napalovacka
- Firewire, 3xUSB 2.0, D-SUB
- Touchpad, Trackpoint
- 6-clankova bateria s vydrzou okolo 3 hodin
- K notebooku je 65W adapter
- Zaruka este cca 1rok (Carry-in)
- Windows XP Pro SP3 ENG (Original OEM, je tam kvoli tomu, ze som notas daval do povodneho stavu)
Dovod predaja: Kupil som Thinkpad T61 ^_^
Lokalita: Bratislava
Cena: 350€
Po dohode, ak bude kupca chciet, nainstalujem mu tam nove Ubuntu 9.04 32/64bit, vratane konfiguracie. To je samozrejme zadarmo.
Mozme sa dohodnut cez toto forum, pripadne mi nechajte vo fore kontakt na seba (email, gtalk(gmail), msn, alebo skype. ICQ nemam)
Pre adminov: Neni dovod tento inzerat mazat. Ponukam v nom moznost kupy spolahliveho kusu hw, dobre podporovaneho pod linuxom, vratane sluzbicky za ktoru nechcem ani cent ;)
co sa tyka vykonu, tak ten je asi na ukor spotreby, nie je to vsak az take tragicke, nie je to terenny laptop
inak mily synak, doteraz fical len na Mandrive, v skole a u svagra na XP (boooze, s jakymi haluznymi napadmi chodil, akoze stahovat obrazky pomocou msword a pod.) , teraz ma len Vistu - som zvedavy, ako ich zhodnoti s odstupom casu (nech este niekto dovlecie nejaku macku na macovi)