Non-System disk a Fedora 11
Kedze nemam instalacne DVD od visty co mam "zaplatenu" a musim nechat obnovovaci oddiel na disku, nemozem sformatovat cely disk. V tomto ale asi nebude chyba. Ine distribucie mi tam idu, ale po instalacii fedori musim disk obnovit, inac mi to robia aj ostatne distribucie. Prosim poradte. Viem ze to este nie je finalna distribucia, ale vyhovuje mi najviac a vo fedore 10 mi nefungovalo vsetko korektne.
Dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
A nenapadlo ťa tak náhodou, že to môže byť aj chyba Visty. (?!)
Ešte otázka, či si si stiahol a inštaluješ aj najnovšie bity odtiaľto, lebo F11 beta už je stará.
Documents and help: http://docs.fedoraproject.org/release-notes/f11preview/en-US/index.html
Instalacku som stahoval priamo linkom z distrowatch a nie betu ale preview release.
A hento si prestudujem, snad sa nieco dozviem.
D.
Díki za tvoju odpoveď.
:-)
Samozrejme sme obidvaja mysleli F11 Preview.
A este co si pamatam tak mi nesiel scrool na touchpade, ale z toho som jelen, bo to mi neslo zatial pod ziadnym distrom (sem tam to slo ale to len niekedy a na kratke doby).
A druhá možnosť je nainštalovať si na USB disk a púštať si Fedora z USB disku.
Stano Hoferek tiež hovoril že vyskúšal všetko možné a funguje mu len Greenie ... :D
Ja by som už Fedoru nemenil, Ty máš však právo vyskúšať všetko, ale aj tak by som nemenil. Bez zhadzovania ostatných distier, Fedora je na čele inovácií v Linuxe, nenájdeš také iné distro, ktoré Ti prinesie toľké potešenie, rozmazná Ťa tak, že zabudneš, že existujú aj staršie verzie Grub a potom vyzeráš ako puk pred ostatnými a keď chceš odpoveď na problém, tak Ti ho dá komunita skoro okamžite, a vôbec ....
Ja by som nemenil, už nie.
Hodne štastia s Linuxom.