mysql
mysql> UPDATE user SET Password=PASSWORD('moje_heslo') WHERE user='root';
nasledne mi vypise danu hlasku
ERROR 1046 (3D000): No database selected
Vie mi niekto poradit co to ma stym spolocne???
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mysql 27.05.2009 | 01:00Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT PoužívateľAk ma ten uzivatel na take veci pravo, tak este musis nastavit databazu, teda:Ale asi nebude mat. V tom pripade mozes napriklad vypnut servis mysql, spustit demona s parametrom: A potom urobit ten postup, co si pisal vyssie. Demona znova vypnut a spustit nazad normalne servis.Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
-
Re: mysql 27.05.2009 | 01:05Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: mysql 27.05.2009 | 01:06Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľTym chcel basnik povedat, ze pozor na to ze si nemal vybranu ziadnu databazu a pozor na CaSE SenSITIve / case sensitiveThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: mysql 27.05.2009 | 12:53zellmi DEBIAN Používateľpani dakujem za rady ale nepomohlo mi to. zato som sa naucil nove veci co sa mi budu hodit. Nakoniec som to vyriesl odinstalciou vsetkych balikov mysql a zapati novou instalaciou. Nebol v tom problem nakolko to cele bolo este hole. Ale vdaka za rady.
-
-
-