Poradte dobry laptop
pevnejsia sasi
C2D ... s minimalne 6MB cache..
4GB DDR3
ATi grafiku (v ziadnom pripade nie nVidiu ani Intel)... a nieco novsie ako HD3650 ... samozrejme s aspon 512MB vlastnej pamäte
Monitor musi mat najmenej 1680*1050... moze byt aj CCFL podsvieteny..
nejaka citacka kariet..
DVDRW
USB, eSATA, FireWire,
A DisplayPort (s fungujucim audio) alebo HDMI.
Musi mat N Wifi!!... a podporovat aj 5GHz.
Vydrz baterky musi byt cez 3 hodiny.. aj pri pozerani videa. Vaha do 4kg.
A samozrejme.. musi tam bezat GNU/Linux... ostatne OS ma netrapia... max tak BSD.
Jeden taky book som uz nasiel... vola sa Dell Studio XPS 16.. (2.66GHz 6MB, 4GB DDR3, HD3670 512MB, Displayport+HDMI, FullHD RGBLED podsvieteny display, eSATA, USB.. FireWire.. Intel 5300AGN Wifi... ... vydrz merana na viste pri browsovani netu s wifi.. 3:30 (9-cell battery) ).. hlinnikovo magneziova kostra.. pevnejsie klby...).. ale 1300€ co by ma vysel.. trochu moc na mna...
Vie niekto o niecom inom?... este sa mi paci T500 .. ale no audio cez displayport... slaba grafika., chyba eSATA..
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
U NTB je to podobné, mám Dell Latitude a po aceri už netúžim. Funguje mi všetko a asi to bude tým že je to predražený kus železa, ale je to špica!!
Inac neviete niekto ako je to s drivrami pre H4570? maju vobec vyjst? robi sa na nich (myslim proprietarne)? ... rozmyslam totiz aj nad dell studio 15
- k strizni potom treba dalsi monitor. (btw. prave take malickosti ako nekvalitny display, blbe rozlozenie klavesnice, mala vydrz, vyhrevnost -> hlucnost a pod. vedia cloveku okorenit inak slastny zazitok z nadupaneho pocitaca)
- preto taka cena
Hovoril niekto o strizni? BTW Co sa tyka napr Dell Studia XPS 16 ... 1920*1080 .. RGBLED... velmi dobre pozorovacie uhly (z viacerych recenzii)... A T500 takisto velmi dobry... A mam doma plnu prdel LCDeciek.. a aj klavesnice by sa nasli..
Co sa tyka vydrze... myslim ze 3:30 pri zapatom wifi je extra dobré... a u lenova aj viac..
Lenze ta T500 ma nedorobeny Display port... naozaj slabu grafiku! a no esata... a Studio XPS 16 mat nebude. k Studiu 15 niesu drivre zatial (HD4570) ... takze preto sa pytam... viete este nekdo o parametrami podobnom booku?