Programovanie v C
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Programovanie v C 30.01.2005 | 20:17lukipuki NávštevníkNeviem, ako vyzera borland C++ 3.1, ale najlepsia je kombinacia konzola, g++ a vim :-). Z IDE prostredi som videl, ale skor vobec nepouzival KDevelop a rhide.
-
Re: Programovanie v C 30.01.2005 | 21:46m0d0r Návštevníkhttp://www.konst.org.ua/motor
-
Re: Programovanie v C 30.01.2005 | 22:08q-parser NávštevníkFakt best volba je pouzit nejaky editor, najlepsie vim, emacs alebo iny, ktory rozpoznava syntax C. A potom zdrojak manualne skompilovat. Pod linuxom moc IDE nie je. Snad najrozsirenejsie je KDevelop alebo mozno Glade. Navstevujem jedno forum, a tam sa dvaja nadsenci rozhodli nakodit nove IDE, screenshoty vyzerali super. Tak sa mozme tesit, ze budeme mat skoro nejaky dobre IDE.
-
Re: Programovanie v C 30.01.2005 | 23:19Štefan Tomečko openSUSE 11, Kubuntu 8.04 PoužívateľNajlepsou nahradou za Borland je Borland :) V Linuxe sa vola Kylix a možeš si ho stiahnuť zo stránky Borlandu.... because the future is open.
-
Re: Re: Programovanie v C 30.01.2005 | 23:40titanik Návštevníkno to si velmi netrafil lebo kylix je skor borland delphi pod linux
-
Re: Re: Re: Programovanie v C 30.01.2005 | 23:46Štefan Tomečko openSUSE 11, Kubuntu 8.04 Používateľno to si velmi netrafil lebo kylix obsahuje aj prostredie pre delphi aj C++... because the future is open.
-
Re: Re: Re: Re: Programovanie v C 31.01.2005 | 00:31q-parser Návštevníksranda vas dvoch pozorovat:) ale mas pravdu, stefan ...
-
Re: Re: Re: Re: Programovanie v C 31.01.2005 | 03:51titanik Návštevníktak nie ... sorry :))
-
-
-
-
Re: Programovanie v C 31.01.2005 | 14:49Laco NávštevníkAk chceš Borlandovské IDE skús Borland C++ Builder X (http://www.borland.com/cbuilderx/). Je robený v Jave a funguje rovnako pod Windowsom ako Linuxom. Verzia Personal sa dá stiahnuť zadarmo (musíš sa registrovať). Ja osobne som prešiel radšej na kombináciu gVIM + make + gdb.
-
Re: Re: Programovanie v C 31.01.2005 | 21:44Kuko NávštevníkVdaka za info, myslim ze linux je na tom s C-ckom lepsie ako okna. A to som este nepochopil s tymi kombinaciami.......
-
Re: Re: Re: Programovanie v C 31.01.2005 | 22:20q-parser NávštevníkVed sa kludne pytaj, comu nexapes! Niekto sa uz len najde, kto ti odpovie...S tymto maju viaceri skusenosti.
-
-
Re: Re: Programovanie v C 01.02.2005 | 00:39herrman NávštevníkJo, ale k tomu si zabudol dodat, ze Borland C++ Builder X budes v pohode pouzivat iba za predpokladu nadupanej masiny. Myslim hlavne 512MB ram, ale radsej viac. Ale inac vyzeral naozaj pekne a pouzitelne.
-
Re: Re: Re: Programovanie v C 17.03.2005 | 00:01peter_d Linux Mandrake 10.1 PoužívateľKua drát hoši, idem sa aj ja pustiť do C++ len som hodne robil s Visual C++ tak to bude masaker keď vás začnem otravovať. Ale sa mi strašne ľúbi MANDRAKE 10.1 to skoro jak Billove wokna XP...lol..heheh.... Niečo chlapi aj na spôsob Visual C++ ? Díky za info, budem vás trápiť.... heh...díky čusik zatiaľ...
-
-
-
Re: Programovanie v C 17.03.2005 | 01:38zoliq Návštevníkked si taky nedockavy, tak budes chciet skusit nieco napisat cim skor ... Ako BC++ userovi ti odporucam stiahnut prostredie RHIDE (najviac sa podoba BC), ale dlho by som sa na nom neohrieval. Dobre by bolo naucit sa vytvarat projekty na unixacky sposob cim skor (Makefile). No a potom uz skusit KDevelop (mal by byt v distre), alebo (pre mna najlepsia) Anjuta (anjuta.org), pripadne skusit vim+shell (cista rucna praca cez 'textovy editor' a prikazovy riadok :)
-
Re: Re: Programovanie v C 17.03.2005 | 09:46peter NávštevníkParáda, díky šéfe za info, som rád že maniakov je tu dosť, paráda...zatím linuxu zdar......
-
-