AVR Dragon
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: AVR Dragon 23.07.2009 | 16:01Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorOsobne by som na programovanie odporúčal dapa (funguje aj ako ISP) za cenu rovnú cene vodičov (môžeme zaokrúhliť na zhruba 0).Chat
-
Re: AVR Dragon 24.07.2009 | 00:45skywaker Návštevníkhej ale ja nemam ani rs232 ani paralelak v pc a usbciek mam dost celkovo cez 12 portov takze tak asik
-
Re: AVR Dragon 25.07.2009 | 09:53Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorJa mám RS 232, ale plánujem kúpiť desktop s LPT, predsalen sa s tým najlepšie programuje. USB je docela hnus, vyrobiť vlastnoručne programátor na USB je o život a zase už existujúce nemusia poriadne fungovať na Linuxe :(Chat
-
Re: AVR Dragon 25.07.2009 | 21:26skywaker Návštevníksi nekupujte dalsie pc staci karta do pci slotu.. ja to chcem tiez tak riesit.
-
Re: AVR Dragon 26.07.2009 | 15:16Nathan_ NávštevníkJa som programátor kúpil z eBaya, v linuxe funguje výborne, lepšie ako vo windowse. Konkrétne som kupoval AVRISP a k tomu DIP board spolu za necelých $50. Oproti LPT programátoru čo som si predtým popájkoval je to spoľahlivejšie, môžem tým programovať viac procesorov a hlavne tým môžem programovať aj z notebooku.
-
-
-
-