Vidalnux
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Vidalnux 08.08.2005 | 20:15TomiT NávštevníkLinux warez? Kasli na to! To tych 40 us je tak strasne vela za komplet secko co potrebujes?
-
Re: Vidalnux 09.08.2005 | 11:15Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľDá se přece stáhnout také Vidalinux verze 1.1 a ten vypadá kompletní. Nebo stáhni novou verzi a to co v ní není si doinstaluj z repozitářů Vidalinuxu.
-
Re: Vidalnux 09.08.2005 | 13:28adrive Návštevníkneviem o vida linux takmer nič, ale ak sa jedná o ten linux, ktorý je založený na gentoo, tak si skús nahodiť gentoo, dáš si tam z kde-look.org gartoon ikony a máš vlastný vidalinux ... ;)
-
Re: Re: Vidalnux 09.08.2005 | 13:58titanik Návštevníkto radsej skus saxana.cz a mas to aj s podporou slovensko-cestiny :) distribucia je tiez zalozena na gentoo a je ozaj super
-
Re: Re: Re: Vidalnux 09.08.2005 | 17:35adrive Návštevníkno ja nic neskusam. ja mam... inak ja mu aj tak budem odporucat gentoo, ktore je zalozene na gentoo :-D ... nejaky problem s cestinou-slovencinou? hm...
-
-
-
Re: Vidalnux 09.08.2005 | 14:11Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľMě by celkem zajímalo kterou verzi Vidalinuxu bych měl stahovat pro svoje AMD 2000XP.
-
Re: Re: Vidalnux 09.08.2005 | 15:33TomiT NávštevníkStahuj pre 686
-
Re: Re: Re: Vidalnux 09.08.2005 | 15:56Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľStahuju ho ale mátlo mě to amd64 iso.
-
Re: Re: Re: Re: Vidalnux 09.08.2005 | 17:48Nyo NávštevníkVdaka za nazory na to gentoo nemam proste nesom nejak skuseny uzvivatel ale mozn v buducnosti a na ruhej strane nemam chut mesiac instalovat linux teda to gentoo leb o si uvedomujem ze nemam tie znalosti ale aj tak ak by nahodov niekto mal link an ten vidalinux 1.2 tak mi prosim poslite... nyo@centrum.sk
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vidalnux 10.08.2005 | 09:40adrive Návštevníktak potom mi uniká zmysel, prečo práve Vidalinux. Gartoonove ikony sa dajú nájsť na kde-look.org alebo na gnome-look.org Gentoo sa neinstaluje mesiac, ale si ho "instalujes" sam cca den. Ma krasny handbook z ktoreho boli povytahovane dolezite kroky aj tu v clanku... Pokial mas nejake ocividne vyhody Vidalinuxu okrem vzhladu (ktory zaujal aj mna ;) a spanielciny, hladaj, stahuj, warezuj nadalej... Ak nie a chces robit, tak siahni po inej distribucii. je ich vela, ktore mas nahodene raz dva.
-
-
-
-
-
Re: Vidalnux 09.08.2005 | 22:00Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľStáhnul jsem si starší verzi s jádrem pro Athlona XP ale není to nic moc zvláštního. Instalace šla v češtině a po nabootování to je kupodivu v angličtině a nikde nevidím kde zapnout češtinu. Nejsem ale Gnomista. V Kde je to asi lehčí :-) Internet běhá dobře a jinak to nemá prakticky žádný software. Ani v tom není OOo. Sprostě to dali až do placené verze!
-
Re: Re: Vidalnux 10.08.2005 | 10:44TomiT NávštevníkLink na vida 1.2 je len na torrent. Tiez som ho dost dlho stahoval. Vyhodu tohto lin uvidis hlavne v rychlosti. Inac je to ako kazda ina distro. Ked ale spustis graf. package managera ( boze ten pripeceny nazov si nezapamatam )vypyta od teba vsetky mozne nastavenia a vtedy vlastne pochopis ako ti optimalizuje pri instalacii kod. Skutocne je o dost sviznejsi ako ine distro.
-
-
Re: Vidalnux 10.08.2005 | 11:55Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľOno to svižnější je, ale kompilovat kde co je otrava a nejlepší je když po celonoční kompilaci vybrané aplikace ráno zjistíš že máš smolíka, protože došlo k nějaké chybě. Pořád tvrdím že na linuxu je nejhorší tohle kompilovací martyrium. Je to pruda a navíc mnohdy ani nefunguje.
-
Re: Re: Vidalnux 10.08.2005 | 12:09TomiT NávštevníkTiez inklinujem skor k debianovskym distro ale skusal som aj vidalinux a secko slo v pohode. Aj ta kompilacia dokonca ( ved bola cela v grafike a bez nejakych hlavyboleni som to zvladol ). Mozno je to tym ze som to rozbehaval na slusnej konfig ( athhlon 2800+ 512MB a pod )ale ani kompilacia netrvala nejak zvlast dlho.
-
-
Re: Vidalnux 10.08.2005 | 13:24Bzuk Mandriva 2006 PoužívateľMno, zkusil jsem si to a vracím se k Mandrivě a k Ubuntu :-)
-