Instalacia PCR Linux Knoppix
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Instalacia PCR Linux Knoppix 10.08.2005 | 10:47Pink Panther NávštevníkMne to islo v pohode. Sprav to podla navodu : Nabootujes ho -> das Shell -> su -> knoppix-installer -> Nastaviť Inštaláciu ->tam si to už budeš vedieť nastaviť -> Uložiť Konfiguráciu -> no a konečne Spustiť inštaláciu -> na konci inštalácie ešte ak chceš vytvor záchrannú disketu a máš to -> reštartuj comp vyber Live CD a zobrazí sa ti LILO Loader - > ak mas viacej systemov vyber si ktory chces pouzivat ... :-) Nic Tazke ... mne to takto islo a som spokojný :-) ... Ziadny textovy subor ti to nema vyhadzovat ja v tom problem nevidim ...
-
Re: Re: Instalacia PCR Linux Knoppix 10.08.2005 | 16:38TomiT NávštevníkPresne! Takto to funguje. Nabootovat z CD spustit shell a napisat sudo knoppix-installer a potom uz iba klikacka.
-
-
Re: Instalacia PCR Linux Knoppix 10.08.2005 | 17:36Bubo NávštevníkAj mne to islo bez problemov podla postupu ako Ti napisal PinkPanter a to nie som nejaky guru. Ak Ti to islo spustit z CD, malo by sa to dat aj nainstalovat.
-
Re: Instalacia PCR Linux Knoppix 10.08.2005 | 17:37Bubo NávštevníkAj mne to islo bez problemov podla postupu ako Ti napisal PinkPanter a to nie som nejaky guru. Ak Ti to islo spustit z CD, malo by sa to dat aj nainstalovat.
-
Re: Instalacia PCR Linux Knoppix 11.08.2005 | 19:20Matto NávštevníkDiky. uz som to rozbehal - problem bol v tom ze som nemal swapovaciu particiu. uz je to v pohode.
-
problem 15.12.2006 | 16:55Peter Návštevníknainstaloval som si linux ale pri starte mi nechce spustit graficke prostredie nevim co s tym nastartuje len v textovom rezime
-
Re: problem 15.12.2006 | 17:35skywaker Návštevníkskus sa prihlasit a napisat do terminalu "startx" konfiguracia "xorgconfig"
-
-
-